02. Report System-While-Loop - More Exercises - C#
Привет! Ще съм много благодарен, ако някой може да ми помогне с тази задача от While-Loop, допълнителни задачи.
Условие :
Система за отчет
На благотворително събитие плащанията за закупените продукти винаги се редуват: плащане в брой и плащане с карта. Установени са следните правила за заплащане:
- Ако продуктът надвишава 100лв., за него не може да се плати в брой
- Ако продуктът е на цена под 10лв., за него не може да се плати с кредитна карта
Програмата приключва или след като получим команда "End" или след като средствата бъдат събрани.
Вход
От конзолата се четат:
- Сумата, която се очаква да бъде събрана от продажбите - цяло число в интервала [1 ... 10000]
На всеки следващ ред, до получаване на командата "End" или докато не се съберат нужните средства: цените на предметите, които ще бъдат закупени - цяло число в интервала [1 ... 500]
Изход
На конзолата да се отпечата:
- При успешна транзакция: "Product sold!"
- При неуспешна транзакция: "Error in transaction!"
- Ако сумата на всички закупени продукти надвиши или достигне очакваната сума, програмата трябва да приключи и на конзолата да се изпишат два реда:
- "Average CS: {средно плащане в кеш на човек}"
- "Average CC: {средно плащане с карта на човек}"
Плащанията трябва да бъдат форматирани до втората цифра след десетичния знак.
- При получаване на команда "End", да се изпише един ред:
- "Failed to collect required money for charity."
https://pastebin.com/NCwz6rs2
Не мога да разбера къде ми е грешката. Джъдж ми дава 40/100 и грешка по време на изпълнение, а във VS минава правилно и с дебъгера всичко е ок.
Благодаря предварително!
Благодаря Ви много за помощта! :) Получи се :)
A njmcdirect.com Website ticket can be as annoying as your freshly worn sock getting wet yet paying for it at the station can give you far more taxation than earlier being fined with one.