Професионална програма
Loading...
AlexDimitro0v avatar AlexDimitro0v 2 Точки

Сформиране на оценката

Как се сформират 10-те % от оценката за участие във форума? Съжалявам, ако въпроса ми е споменат по-рано или има подобна тема, просто е голяма бъркотия в този форум...! Мерси предварително :)

Тагове:
0
Programming Basics
Yulia avatar Yulia 1345 Точки
Тези 10% от форума са максималния брой точки, които можеш да получиш като бонус. Т.е ако 100% са 100 точки, то от активност и помагане във форума, можеш да получиш максимум още 10 точки. Предполагам, че след края на всеки курс се гледа кои са най-активните потребители за този период(а може би и въобще) и теглят някакви черти според събраните точки и дават максималния процент за най-най-най-активните. За другите съответно 9%, 8% и т.н В смисъл, и на мен не ми е много ясно, но едва ли ще се знае по-точно. Всичко е относително. Най-важното е да помагаш на другите, да питаш, просто да се включваш социално, така да се каже. И да не нарушаваш правилата, за да нямаш минуси, хаха. :D Винаги може да намериш нещо интересно и да го пуснеш за обсъждане тук.
2
beBoss avatar beBoss 507 Точки
Ами ще се гледа дали получаваш положителни вотове, дали не спамиш, а даваш смислени отговори, които да помогнат на тези дето задават въпросите. Определено, няма да е само заради зелените точки, тъй че не спамете и пишете смислени неща по важните теми. Ако помагаш и имаш прилично държание, не спамиш и прочие глупости, няма да имаш проблем с точките. Никъде не е споменато как ще се оценяват тези проценти от форума, но точно това е идеята, да не се знае, точно как те оценяват, но ако помислиш, няма много опции тук, тъй че това е критерия. ;)
0
kliko avatar kliko -2 Точки

Но ще е добре, ако си знаем колко процента имаме от форума. Поне да имаше колко сме активни в проценти или колко коментара сме писали. Така щеше да е по- добре.

0
Yulia avatar Yulia 1345 Точки
Не мисля, че такава информация ще има, а и не е хубаво, за да не си правим разни сметки. И това е само един бонус в края на краищата. Или си полезен на другите, или не - не е нужно да си смяташ точките за такива неща, та да знаеш дали си писал достатъчно, или не. А относно броя на коментарите, това всеки може да си види когато добавят тази функция във форума.
0