Професионална програма
Loading...
RaUndreundre avatar RaUndreundre 52 Точки

Наситина е неприятно с тия ограничения. Аз например съм записал и заплатил целия модул C++, предстои ми курса C++ Fundamentals. Опитвам се да се подготвя предварително и ми се искаше да видя ресурси от минали години C++ Fundamentals. Оказа се че може, но ако си платя за минал вече курс. Т. е. ако искам предварително да се подготвя трябва да платя два пъти - веднъж на настоящия курс (което съм направил) и веднъж за минал такъв. Не ми е финансов проблем да го направя, но противоречи с принципите ми - не мисля да плащам два пъти за едно и също нещо.

1
StayHungry avatar StayHungry 1 Точки

Аз доколкото знам ако платиш за даден курс(или модул беше) ,можеш да виждаш предишните архивни курсове.

0
14/03/2021 12:45:10
RaUndreundre avatar RaUndreundre 52 Точки

Преди може и така да е било, но сега не е. Поне не е за тези записали се (и платили) отворен тип курсове. След запитване от моя страна ето цитат от писмото което получих:
"Модулът, който Вие сте записали е от отворен тип и като такъв имате достъп само до ресурсите на изданието, за което имате успешно заплатена такса. Достъп до предходни издания се предоставя за курсове/модули, които са част от вътрешната програма и се записват, като такива.
Бихте могли да заплатите таксата в размер на 120 лева за достъп до ресурси към предходното издание от ТУК, ако желаете..
"

Е, остава ми радостта, че са ми писали в учтива форма - "...Вие..."  :-)

0
14/03/2021 18:26:56