Vectors-Lists-and-Iterators-Exercise - Bus
Единият тест не минава. Бихте ли ми помогнали. Не ми работи дебъгера.
https://pastebin.com/YRn1EnP3
Единият тест не минава. Бихте ли ми помогнали. Не ми работи дебъгера.
https://pastebin.com/YRn1EnP3
Привет, колега,
Благодаря ти, че използваш форума.
Решението ти изглежда прилично.
Ще ти споделя малко градивна критика и искам да я приемеш без да се обиждаш.
Форумът е място, където можем да споделим/обменим опит.
Форумът не е място, където някой да ти дебъгва задачите.
Това че дебъгерът не ти работи не е чужд проблем. Нито пък е предпоставка за задамането на въпроса ти.
Силно те съветвам да инвестираш малко време в интернет и да пребориш как да се подкараш дебъгера. Той само ще ти помогне от тук нататък.
Какво можеше да направиш по-добре в случая?
Ела с конкретен проблем. Обясни какво си направил. Обясни какво не си направил. Обясни кое те е затруднило или кое не си разбрал.
Давам ти жокер, че std::stoi функцията ти гърми.
Поздрави
Разбира се, че приемам критиката. Исках да получа входа на теста, който ми гърми, както го давате на други колеги и реших да използвам тази глупава причина. Проблема ми с дебъгера е от отдавна. Търсил съм решение в нета, но неуспешно. Водих кореспонденция с администрацията на softuni, но не решихме проблема. Решил съм да си преинсталирам IDE-то, но ще изчакам да завърши курса защото ме е страх да не прецакам нещо.
Благодаря за жокера! Явно проблема ми беше в използването на to_string функцията. Реших си проблема като не я използвам.
Радвам се, че си разрешил проблема.
Идеята ти да преинсталираш IDE-то между изпитите също е добра.
Опитай да потърсиш в интернет "how to use the <insert your IDE here> debugger under <insert your OS here>".
Дебъгера би ти помогнал и на самия изпит.
Както виждаш и аз докато решавам задачи - греша. Не съм робот. Ето за това ползваме помощта на дебъгера :)
Радвам се, че се опитваш да помогнеш. Аз знам как се ползва дебъгера, но проблема е, че сработва много рядко. Обикновено сработва веднъж след като инсталирам някой update на IDE-то, но само веднъж. И това е така от както съм си инсталирал IDE-то. Интересното е, че когато работя на C sharp работи безупречно. Мисля, че без преинстал няма да се размине.