Два подготвителни курса == Един прием ?
Здравейте колеги от тази тема съм останал с впечатлението, че ще има един прием за два подготвителни курса(May и July) относно което(ако съм разбрал правилно) имам някои въпроси.
Колеги значи доколкото разбирам след прочит на темата ще има един прием за два подготвителни курса(May и July) така ли излиза на края?
Смисъл от една страна се получава така, че два подготвиелни курса ще се конкурираме за един прием което не е много честно според мен, защото най-малкото ако знаех, че ще стане нямаше да прекарам цялото лято в София и да плащам квартира вместо да съм си на море в родния град където не плащам квартира и щях да се подготвям по-същия начин.
Допълнително след като трябва да чакам резултатите на другия курс за да разбера дали съм приет със сигурност това означава, че трябва да плащам 1 месец наем без да знам със сигурност дали съм приет!
И още повече аз нарочно съм пожертвал лятото в името на това да има по-малко конкуренция за изпита и мисля, че съм си напълно прав в случая.
От друга страна ако съм разбрал правилно щом за една група има два приема и ниво №1 започва на 1-ви Септември това означава, че първия курс има повече време за подготовка и/или почивка. И следователно ако някой от първия курс изкара висок резултат на изпита то той ще има повече време преди започването на първо ниво с което да прави каквото пожелае което му дава леко предимство пред колегата от по-късния курс и това на свой ред малко балансира нещата.
В резултат имам следните въпроси към екипа на "Soft Uni" и ще съм много благодарен ако получа отговор..
Правилно ли съм разбрал процедурата по предстоящия прием или нещо съм се объркал?
От подготвителните курсове "C# Basics Mays" и "C# Basics July" ще се приеме един курс който да започне ниво №1 на 01.09.2014 ?
Кога ще бъде ясно кой е приет присъствено и кой е приет онлайн и кой не е приет, защото хазайна това не го интересува :)
Мерси предварително.
P.S. Благодарен съм на "Soft Uni" за предоставения шанс и съм напълно наясно, че екипа засега е малък и претоварен , но мисля, че за в бъдеще ще е коректно спрямо хората от провинцията да има малко повече яснота относно датите и цялата процедура по кандидатстване като цяло, защото най-малкото да се преместиш да живееш с друг град(особенно само за подговителен курс) не е лесна стъпка и малко или много натоварва семейния бюджет :)
Мерси за отговора, но нещо не си ме разбрала правилно най-малкото аз съм от "May" и аз ще съм от тези които евентуално могат да имат повече време и няма как да се "оплаквам" за такова нещо. И това което съм написал по-скоро е въпрос дали съм разбрал правилно предстоящата процедура + някое и друго лично мнение което е много далеч от "оплакване" :)
Колега, повече усмивки и търси винаги положителното. В случая ще имаш повече време за подготовка, което е голям плюс.
Успех на предстоящия изпит!
Мерси и аз така мисля принципно, всичко си има + и - :)
Yulia можете ли да заключите темата, че нещо не ми дава да я заключа а и мисля, че си отговорих на въпросите