[C# Basics]Подготовка За Практически изпит - Задача 4 - "Рисуване" по конзолата
Здравейте колеги,
тъй като още е млад форума а аз искам да има много полезна информация от рано,искам да споделя с вас малкото опит който имам с първия изпит,по C#.
Вече минах един път изпитите в Телерик и бях много слабо подготвен за първия изпит и не искам вие да последвате моята участ.Искам да ви предопредя отдалече че задачите оt BGcoder са много приятни и занимателни и най-големия кошмар са тия с рисуването по конзолата(аз предполагам че ще има нещо такова на изпита).Аз започвам да се подготвям отдалече с тези защото всички други са в пъти по-лесни,а тези които искат 500 точки ще трябва да се борите и с Carpets или Logo и още гадости.Та 9та задача е много подходяща за първи стъпки,за новобранци.Слагам линк към моята задача работеща с Нечетни числа взети от конзолата и ИСКАМ всеки неразбиращ защо и какво е това да ми пише тук.С радост отговарям(без лични защото не отговарям :P).
Линк към PASTEBIN (копирате целия код и пускате по бикновенния начин(ctrl + F5)).
Приемам забележката на колегите и оставаме тази задача настрана.Нека поговорим и да разясним задачата от изпита.
Ще се опитам да помогна на всички,които имат трудности с разбирането на кода или да си помогнем взаимно.Ако има някой,който се чувства подготвен да помогне може и той да пише.
задачи от минали години:
ForestRoad Линк ; мое решение : Линк
FirTree Линк ; Решение в Телерик - Линк
SandGlass Линк ;
CarpetsЛинк ; Решение в Телерик - Линк правилно решение: Линк;неправилно : Линк , Insane(1768реда код): Линк
Carpets advance(matrixBuilding) Линк
TelerikLogo Линк ; Решение в Телерик - Линк
UKFlag Линк ; Решение в Телерик - Линк
Kaspichaniq Boat Линк; Samuil.Petrow решение: Линк
DiamondTrolls Линк
Eggcelent Линк
FireInTheMatrix Линк ; Решение в Телерик - Линк
BatGoiko'sTower Линк най-лесната :P; Решение в Телерик - Линк - мое решение: Линк
днес вечерта ще пусна решенията на някои (нередактирани) и ще продължа да ги решавам и ще помагам.