Loading...
vladislav.karamfilov avatar vladislav.karamfilov 1123 Точки

[Teamwork] Оценяване на съотборниците ви от отборните работи

Здравейте,

Вече може да оценявате съотборниците си от отборните работи за курсовете "Web Fundamentals (HTML + CSS) май 2014" и "Java Basics май 2014". :)

- Как става това?

Кликате върху профилното си име в header-a на сайта и избирате от падащото меню опцията "Екипна работа" или направо отивате на ТОЗИ линк.

За всяка от отборните работи ще може да разпределите 100 точки между съотборниците си, а и ще трябва да дадете коментар с минимална дължина 300 символа за всеки от тях. Молим внимателно да разпределите точките между съотборниците си, тъй като няма да имате право да ги променяте.

Приятно оценяване! :)

ПП При някакви проблеми, моля, пишете само в тази тема :)

12
Karlie avatar Karlie 438 Точки

Оценяването на съотборниците задължително ли е?

3
vladislav.karamfilov avatar vladislav.karamfilov 1123 Точки

Да, добре е да оцените максимално обективно съотборниците ви. :)

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.