Професионална програма
Loading...
TodorovH avatar TodorovH 216 Точки

Организационно предложение!!!

Колеги, моля преди да поствате нова тема да преглеждате форума и ако има тема, която ви удовлетворява питането или предложението, да си поствате въпросите, отговорите и предложенията там!!! Форума за 2 дена стана пълно мазало, заради колеги, които искат да са оригинални или просто да събират точки! Много трудно се намират стойностните неща, било то решение на задача или друго важно нещо, да не говорим, че скоро от тагове началната страница ще бъде пълна лудница!

Уж ще ставаме програмисти, които пишат отлично четим и разбираем код, а един форум не можем да поддържаме чист и подреден!!!

Благодаря за вниманието и дано не съм засегнал някой на честолюбие, че то гузен негонен бяга, както са казали хората! :)

Тагове:
TodorovH avatar TodorovH 216 Точки
Интересното в случая е, че в началото, като пуснах темата имаше няколко отрицателни вота, явно все пак има хора, които живеят, за да омазват всичко и се стараят да пречат по всички възможни начини!
0
nikolay.dimov83 avatar nikolay.dimov83 142 Точки

Мда, това с отрицателните вотове и аз го усетих, но накрая ако админите решат да пуснат брояч за отрицателните вотове от 1 IP ще се забавлявам искрено :)

Иначе по мое лично мнение щеше да е по - разумно да включат активността във форума, като елемент на оценката след като мине този курс - да се отсеят малко хора (и хейтъри), а и студентите да понапреднат...

0
ZloboMiR avatar ZloboMiR 50 Точки
Защо са ни отрицателни вотове по ИП, нали не сме тролове с по пет акаунта? И сега се виждат в профилите. Поразгледай, позабавлявай се. :)
А при липсваща търсачка даже съм изненадан колко е подредено. Без търсачка единственият начин да се намират лесно важните теми е се дублират. :D
0