Поправителен C# Basics курс
Здравейте колеги!
Вече съм студент в СофтУни, дори отлично минах Web Fundamentals курса, но в профила ми седи една "грозна" оценка по C# Basics курса, понеже не бях пратил всички домашни и на изпита не се представих добре. Та се питам дали не може да карам целия курс отново, отначало, да си предам всички домашни, да се представя добре на изпита и тази оценка да се махне, за да се появи по-добра?
Поздрави,
Даниел
За групите ти не мога да кажа, трябва да си видиш в обучения - > C# Basics Септември 2014
Off-topic: Сигурен си, че си записал правилния "сезон", нали? Защото има отворено записване и за текущия C# Basics, който се довършва и чийто приемен е този месец ако не се лъжа.
Подготвителният курс ще започне на 13 септември в 18:00 ч и ще се провежда всяка събота пo това време в продължение на 8 седмици.
Има изпит на 26ти Август който мисля , че те устойва повече , все пак са 25 дена от днес и би могъл да се подготвиш добре , но не знам дали могат да те допуснат до него може да попиташ на е-майла им (отговарят страшно бързо).
vasil.jivkov, могат да го допуснат, все още е отворено онлайн записване за текущия C#
Малко датите ни се разминават обаче, откъде ти е информацията?
Крайна дата за подаване на документи за онлайн обучение/допускане до приемен изпит: 17 август, 23:59 ч.
Приемният изпит за обучение в СофтУни (за ниво #1, стартиращо през септември) ще се проведе на 22 август 2014 г.
Моя грешка за датата на изпита да извинявам се . А формата за изпита за този месец не е отворена. Проверих преди секунда . Дава като опция за сезон само Януари 2015.
Отворена е до 17 Август, явно си го записал преди това и не ти дава.
Само да ви поправя, курсът започва на 13 септември, да, има само една група, да, но изпитът ще се проведе на 8 ноември, не през януари. През януари ще започне ниво 1.