Професионална програма
Loading...
Ellnita avatar Ellnita 52 Точки

Останали ваучери за хостинг, домейн и други

Здравейте,

Тези дни се разтърсих из едни мои папки и се оказа, че от няколко събития в края на миналата година са ми изостанали три ваучера с промо кодове за 70 % отстъпки на Суперхостинг. Виждам, че са валидни до 31 август 2014. Един ще използвам за мой проект, но 2 ще останат със сигурност. За това реших да напиша един пост тук, ако някой смята да ползва подобни услуги до 31-ви, да не отидат ваучерите на вятъра!

Ваучерите са за 70% отстъпка за хостинг планове, нови или трансферирани домейни, VPS, Rsseller и други за 12 или 24 месеца. Ползвала съм и преди, спестяват доста.

Видях една друга тема, в която се обсъждаха подобни промо кодове, но за ICN.bg, които са за студентите на СофтУни. Ако има някаква схема с ICN.bg, за която не знам, и Суперхостинг не се използва, се извинявам. Но ако не е така, нека някой поне се възползва от тези ваучери.

Ако някой има интерес, пишете тук един коментар, ще снимам ваучера за да имате пълната информация и ще Ви го пратя по и-мейл или както е по-удобно.

Поздрави и готин уикенд! :)

 

10
Общи приказки
Ellnita avatar Ellnita 52 Точки

Радвам се, че можах да помогна. Дадох вече и двата ваучера на хора от форума. Ако ми изкочат още такива ще пиша отново и на който му трябва да си каже. Успех!

1