Къде изчезнаха материалите от предишни курсове по C# ?
Здравейте,
не знам дали в тази категория е мястото на темата. Става дума за материалите от предишни курсове по C#. От няколко дни ги няма в менюто ОБУЧЕНИЯ, а бяха доста полезни и от тях се готвих за предстоящия изпит, сигурно и не само аз. Да не са преместени в някоя секция, която не съм видял ? Ще ги има ли ? Няма ли да ги има ?
Благодаря ! :)
A аз си мислех, че Куросе е просто име на групата линкове отдолу. :)
Благодаря много !!!
Вярно е, че стана малко претрупано това меню по едно време, но ми се струва, че пък сега отидохме на другата крайност.
Може би е по-добре от всеки курс да стои линк само към най-новия (т.е. да има Java Basics, Web Fundamentals и JavaScript, както и последния C# Basics July). Така както останаха само протичащите в момента курсове не е много удобно за хората, които искат да се готвят по другите, трябва да се минава през няколко стъпки.
Filkolev, пак ще стане много претрупано ако има по 1 линк за всеки отделен вид курс. Колегите от Ниво 2 скоро ще започнат нови курсове и ще стане доста дълъг списъка. Според мен може би е по-добре да се добави в падащото меню на акаунта нова опция като Favourites или каквото и да било друго име и всеки да може сам да слага в него каквото пожелае.