Професионална програма
Loading...
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5300 Точки

[Exam] C# Basics - май-юли 2014 - Оценки от курса

До колегите от курса "C# Basics" (май-юли 2014): излязоха резултатите от изпитите на 29 юли, както и крайната ви оценка от този курс. Можете да си я видите в профилите: https://softuni.bg/users/profile/show.

Решихме да приемем в СофтУни за ниво #1 от септември:

  • Присъствено всички с оценка над добър (3.50).
  • Онлайн всички с оценка над среден (3.00).

Поради летните отпуски плащания и записвания ще са активни от 11 август.

Честито на приетите!

Всички, които са недоволни от оценката си по C# Basics, ще могат да се явят на поправка на 22 август.

21
Programming Basics
mihayloff14 avatar mihayloff14 825 Точки

Здравейте,

Първо искам да честитя на колегите стипендианти и им пожелавам успех и занапред в СофтУни. smile

Искам да попитам как точно можем да използваме ваучерите, които получихме за безплатно обучение след като в страницата за плащане на таксата за ниво #1, не може да се използва опцията "използвай ваучер" undecided

 

1
r.conkov avatar r.conkov 13 Точки

Здравей, колега! Честито и на теб. :) 

Първо избери, че ще плащаш за присъствено обучение, после въведи кода на ваучера и кликни бутона "Използвай ваучер". След това оточни начина на плащане (аз избрах в брой, но мисля, че няма голямо значение) и кликни "Продължи". След това "Потвърди" плащането и се изкефи още един път, че си горд стипендиат! ;)

Поздрави!

1
19/08/2014 19:26:26
boyanov avatar boyanov 65 Точки

Може да се използва. След кратко главоблъскане успях да намеря комбинацията от избрани опций за плащане на курс 1 които отключват бутона :))) Мисля че трябва да избереш нещо от списъка за плащания и после пак да избереш ниво 1.

0
19/08/2014 19:26:18
Hristo_Penchev avatar Hristo_Penchev 389 Точки

Аз не знам какво направих, ама ми дава, че ваучерът вече е използван. И така и не разбрах записан ли съм. Писах на администрацията, да видим. Ама какъв програмист ще ставам, с едно записване не мога да се опавя :)

1
Filkolev avatar Filkolev 4485 Точки

Абе, явно доста от стипендиантите сме се помъчили с тия ваучери, щото като отварях линка от предните имейли не ставаше, полето беше неактивно, трябваше да затъркам числото в края на URL-a; така нямаше маркирана опция по подразбиране за формата на обучение и вече можех да вкарам ваучера.

Въпреки това първия път не успях да се справя нещо, все ми даваше, че трябва да избера начин на плащане (какъвто бях избрал), рефрешвах и пак наново. Самият начин наистина няма значение, плащането става дирекнто Успешно като статус, не се минава през потвърдено и т.н. както беше с таксата за изпита.

Христо, може да е имало дублиран ваучер и другият човек просто да те е изпреварил. Очаквам, че още утре ще се изчисти това. 

0
mihayloff14 avatar mihayloff14 825 Точки

След малко мъки успях да се справя с това, благодаря колеги foot-in-mouth

0
Hristo_Penchev avatar Hristo_Penchev 389 Точки

И аз се преборих. Благодаря на Петя за подробния телефонен инструктаж :)

0