[Exam] C# Basics - май-юли 2014 - Оценки от курса
До колегите от курса "C# Basics" (май-юли 2014): излязоха резултатите от изпитите на 29 юли, както и крайната ви оценка от този курс. Можете да си я видите в профилите: https://softuni.bg/users/profile/show.
Решихме да приемем в СофтУни за ниво #1 от септември:
- Присъствено всички с оценка над добър (3.50).
- Онлайн всички с оценка над среден (3.00).
Поради летните отпуски плащания и записвания ще са активни от 11 август.
Честито на приетите!
Всички, които са недоволни от оценката си по C# Basics, ще могат да се явят на поправка на 22 август.
Здравей, колега! Честито и на теб. :)
Първо избери, че ще плащаш за присъствено обучение, после въведи кода на ваучера и кликни бутона "Използвай ваучер". След това оточни начина на плащане (аз избрах в брой, но мисля, че няма голямо значение) и кликни "Продължи". След това "Потвърди" плащането и се изкефи още един път, че си горд стипендиат! ;)
Поздрави!
Може да се използва. След кратко главоблъскане успях да намеря комбинацията от избрани опций за плащане на курс 1 които отключват бутона :))) Мисля че трябва да избереш нещо от списъка за плащания и после пак да избереш ниво 1.
Аз не знам какво направих, ама ми дава, че ваучерът вече е използван. И така и не разбрах записан ли съм. Писах на администрацията, да видим. Ама какъв програмист ще ставам, с едно записване не мога да се опавя :)
Абе, явно доста от стипендиантите сме се помъчили с тия ваучери, щото като отварях линка от предните имейли не ставаше, полето беше неактивно, трябваше да затъркам числото в края на URL-a; така нямаше маркирана опция по подразбиране за формата на обучение и вече можех да вкарам ваучера.
Въпреки това първия път не успях да се справя нещо, все ми даваше, че трябва да избера начин на плащане (какъвто бях избрал), рефрешвах и пак наново. Самият начин наистина няма значение, плащането става дирекнто Успешно като статус, не се минава през потвърдено и т.н. както беше с таксата за изпита.
Христо, може да е имало дублиран ваучер и другият човек просто да те е изпреварил. Очаквам, че още утре ще се изчисти това.
След малко мъки успях да се справя с това, благодаря колеги
И аз се преборих. Благодаря на Петя за подробния телефонен инструктаж :)