Loading...
AleksandurSeferinkin avatar AleksandurSeferinkin 333 Точки

И аз се поизнервих за проблемите в системата... Имаше и малко разминаване на още една задача във output-a, даден в условието, и във този, който приемаше системата. Съмненията ми в оценката идват от факта, че не съм си правил труда да пиша качествен код (пълна шльокавица създадох), понеже бързах, а прочетох някъде тук, че решенията биват проверявани и от хора. Иначе задачите изискват повече мислене от тези на предишните изпити. 4 и 5 бяха най-лесни :)

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1550 Точки

На този курс, както и на тези от Ниво №1 не се гледа качеството на кода.

0
andrey.blagoev avatar andrey.blagoev 62 Точки
Колега като гледам на първа задача имаш 90 точки и съм почти сигурен, че ти е изгърмял първия тест нали? Ако искаш мога да ти кажа къде е грешката, че и аз се чудих бая време :D
1
AleksandurSeferinkin avatar AleksandurSeferinkin 333 Точки

Позна, първия тест изгърмя. :) Я сподели де е тоз проблем, че ме мързи да мисля. (бирата ме приспива)

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.