SoftUni - Велопаркинг
Здравейте колеги,
Прегледах форумът из основи и не успях да открия подобна тема.
След като пролетта официално е тук и температурите навън започват да се покачват, доста хора се ориентират към велосипеда като основно превозно средство(включително и аз). Имам огромното желание да идвам до СофтУни с колелото си, но липсата на подходящо място за паркинг ме възпира. Предложението ми е да се постави велопаркинг в паркинга зад СофтУни. Ако има възможност и да е под зоркото око на охраната на входа на паркинга ще е страхотно, тъй като аз лично се притеснявам да оставям байка си без надзор(ако ми го откраднат, ще си прережа вените :D), а и все пак в този района на столицата се навъртат доста тъмни и съмнителни субекти.
Аз лично съм готов да заплащам някаква сума, за да може да ползвам подобно съоръжение.
Какво вашето мнение по въпроса колеги?
Поздрави и хубав ден
Поздравления за успеха на начинанието! Смятам да ползвам тази екстра. Бурканът работи ли в събота?
Поздравления за успеха на начинанието! Смятам да ползвам тази екстра. Бурканът работи ли в събота?