Професионална програма
Loading...
GeorgiRGeorgiev avatar GeorgiRGeorgiev 2 Точки

Следващият подготвителен курс и кандидатстване

Здравейте на всички !
Знам, че пуснах много теми с едни и същи въпроси. Правя го за всеки случай, за да съм по-сигурен.
Да не би нещо да не съм разбрал.
Сега видях, че в секцията "кандидатстване" пише следното:

 

  • Кандидатстването е отворено за присъствено и онлайн обучение за подготвителен курс (ниво #0), стартиращ на 13 септември и приключващ през ноември.
  • Крайна дата за подаване на документи: 31 август. На 1 септември ще получите мейл с информация дали сте одобрени за курса.

Въпросите са ми - сега след този двумесечен подготвителен курс, за който крайната дата за подаване на документи е 31 август, кога е следващият двумесечен подготвителен курс достъпен за записване за ниво 0, кога ще бъде крайният срок за записването за него и кога започва ?

Другото, което искам да ви попитам е за кандидатстването. В смисъл пише се "CV" попълват се информацията за даденият човек във форума и после чака да види дали са го одобрили. Това означава ли, че не всички ще са одобрени за двумесечният курс ? И ако да, то какъв е критерият дали ще имаш по-голям шанс да бъдеш одобрен или не ?

0
Въпроси за SoftUni 30/08/2014 09:23:29
GeorgiRGeorgiev avatar GeorgiRGeorgiev 2 Точки

Доколкото разбрах преди миналите випуски за ниво #1 е имало два подготвителни курса от които тези, които са минали изпитите и са приети ги взимат в ниво #1.

Може ли да ви попитам след, като започне първият подготвителен курс, горе-долу колко време след него започва вторият подготвителен курс ? Имам предвид за двата курса от които миналите изпитите, класиралите се ги взимат в ниво #1.
Доколкото разбрах, се предполага, че може да има още един двумесечен подготвителен курс след този, който сега е през септември, та ако има още един безплатен двумесечен подготвителен курс, кога се очаква да започне, имате ли представа ?

 

 

0
a.angelov avatar a.angelov 1317 Точки

Най-добре ще ти отговорят от екипа на СофтУни - ползвай формата за контакт или посоченият имейл:

https://softuni.bg/contacts

ПС. Предполагам, че ако има втори курс той ще започне след като приключи първия - вероятно в началото на ноември.

ПС2. И един съвет - не чакай следващия курс, а започвай подготовката още сега с материалите от предните нулеви нива и проведените изпити в judge системата.

1
04/09/2014 16:42:45
GeorgiRGeorgiev avatar GeorgiRGeorgiev 2 Точки

Благодаря ти много за отговора !!!
Писах им.

Може ли да те попитам поради някаква по-специална причина ли ме посъветва да започна да се подготвям отсега, трудно ли е допускането до двумесечният подготвителен курс и като цяло преминаването му ?

Аз не съм се занимавал с програмиране.

0
a.angelov avatar a.angelov 1317 Точки

За да ти е по-лесно - материала е един и същ и няма смисъл да стоиш и да чакаш ако искаш да се справиш. Може да се окаже, че два месеца не са ти достатъчни за да постигнеш задоволително ниво за да се представиш добре на изпита. Всеки възприема по различен начин материала - някои по-лесно, други по-трудно.

Само в твоя полза е да започнеш още от сега - гледай видеата от лекциите, решавай домашните, пробвай се и на изпитните задачи в judge като напреднеш с материала.

1
04/09/2014 17:00:01
GeorgiRGeorgiev avatar GeorgiRGeorgiev 2 Точки

 a.angelov

 Може ли да те попитам, дали тези материали, които са качени от минали двумесечни курсове, за които ми предложи да гледам и да се упражнявам с тях, дали освен тези материали и тези неща, които са заснети се прави нещо друго на двумесечните подготвителни курсове ? В смисъл дали е само това или и друго се прави в университета ?

Разбирам. Добре !
Много полезни съвети ми даде !
Благодаря ти много за всичко !!!
Помогна ми много.

Писах на лично съобщение, както ти ми предложи да направя и ми отговориха и сега имам по-голяма яснота върху нещата, които ме интересувата.

Благодаря ти отново !

БОГ да те благослови.

0
04/09/2014 19:35:50