Професионална програма
Loading...
xesoin avatar xesoin 9 Точки

Заснемане на лекциите

Здравейте уважаеми лектори, колежки и колеги тъй като  видео лекциите са някак си малко гадни за четене така както се записват защо не направите начина на записване на лекции с програмите който ползвахте в академията на Телерик там се виждаше всичко и беше перфектно. Също така няма да има този проблем като на лекцията от KVM семинара по време ня  лекцията  някой от колегите който са били на място застава пред камерата и беше малко гадно поне за мен. 

Поздрави, Венцислав Динев

Тагове:
kiko144 avatar kiko144 795 Точки
Видеата се записват с камера и с програма, която записва екрана. Просто явно тези от камерата по-бързо се обработват и за това ги качват първи.
1
ZloboMiR avatar ZloboMiR 50 Точки
Съдейки по скоростта на качване на двете видеа от "Въведение в програмирането", записаните от камерата проблеми със софтуера на лаптопа на "Примитивни типове и променливи" и все още липсващия скрийн кепчър от тази лекция, може би кепчърът е липсващ или непълен. Вероятно случаят е изолиран и при следващите лекции пак ще има по два варианта. Никой не е заставал пред камерата досега на качените записи или не съм наблюдавал внимателно. :) Лично на мен ми е много по-реалистично и интересно да гледам от камерата, но всеки си има предпочитания. Дразни ме и че Ютюб няма по-плавни опции за скоростта на плейбек, но за това ревах в друга тема. 
0