Професионална програма
Loading...
tdsamardzhiev avatar tdsamardzhiev 77 Точки

БСУ - кандидатстване

Здравейте,

Интересува ме какви са тези "формуляри" и кога (като дати) става записването. Работещ човек съм и за да получа отпуска за обучение, трябва да представя уверение че съм студент в срок до 15.10. Времето напредва, заявил съм желание, а обратна връзка от СофтУни още няма.

 

Също така, ако тази година няма да може да се спази този срок, може ли да се запиша за същата съвместна програма другата есен, въпреки че вече ще съм 2ри курс в СофтУни?

 

Edit:

Получих отговор от БСУ:

Здравейте,
благодарим за проявения интерес,
За записване в БСУ са необходими - бланките "формуляри", които са  стандартни и се закупуват от книжарницата на БСУ (цена 7 лева), закупува се и студентска книжка. Необходими са 3 снимки за паспорт. Можете да се запишете веднага с такса за кандидатстване 50 лева и семестриална такса за първия семестър 50 лева. Веднага ви се издава уверение, че сте студент в БСУ, задочно обучение.
Добре е да направите това лично в рамките на тази седмица.
За повече информация и връзка за кандидатстване - доц. Камен Сейменлийски: 0889 312227.
Желам Ви успех!
 
Също и от SoftUni:
Срокът за кандидатстване за БСУ е до 30 септември. Трябва да подадете заявка за този университет от тук. В началото на другата седмица ще Ви пратим линк (онлайн формуляр), който трябва да попълните, за да може да кандидатствате за дадения университет.
 
2
Общи приказки 16/09/2014 17:50:04
rpopova avatar rpopova 45 Точки

Здравей, ако получиш някакъв отговор, напиши го тук, за да знаем и ние какво става, защото и аз съм в същото положение.

Благодаря :)

2
tdsamardzhiev avatar tdsamardzhiev 77 Точки

Аз писах, но системата на форума нещо се бъгва - скрих го по грешка и сега не ще да се покаже. Получих отговор и от двете места, ще добавя в първия пост, да се знае :) Мерси, че ме подсети.

1
16/09/2014 17:48:24