СофтУни Велопаркинг - за събирането на наема
Здравейте, приятели :)
Може би вече всички знаете, че си имаме от месец велопаркинг :) Намира се на паркинга на сградата, в задния двор на бизнес центъра, срещу кабинката на охраната - пъровото паркомясто до трафопоста.
Знаете вече, че самата стойка е подарък от СофтУни.
Наемът на паркомястото, обаче, се събира на доброволни начала от хората, които ползват паркинга. Много от вас вече се включиха в събирането на средствата за наема за първите три месеца.
Днес направих второто плащане на 60лв за наем - от днес до 14-ти октомври. В касичката останаха 50лв, които са недостатъчни за следващия месец.
Приканвам всички, които имат желание да продължим да имаме велопаркинг, да дарят средства за следващите три месеца. Ако съберем по 2лв/месец/човек би трябвало да можем да си платим наема.
Можете да ме намерите почти винаги в СофтУни или да ми пишете в скайп или фейсбуук, за да се намерим.
Това е. Ако имате въпроси, питайте ме!
п.п. Ето фактурката от днес:
Да ти кажа честно за сумата - не знам. Ако събираме по 2лв на месец трябва 30 души да се включат. Трудно ми е да кажа първите 170 лв от колко души се събраха, защото само 10-ина си оставиха имената, повече от половината средства са от анонимни дарители... Все пак си прав, че ако не участват 30 души на месец и увисваме :) Така че - оставям на вас да прецените през колко време какви средства да дарите. Аз мога при плащане на наем да давам отчет с какво разполагаме. След последния наем имахме 50лв в касичката, от тогава двама души са дали общо 16лв, значи сега имаме 66лв.
Чувствайте се свободни и да ме питате като ме виждате на живо. И договора мога да ви покажа и т.н. :)
Според мен 10 е оптималната сума. Няма опасност да останем без средства и да не успеем да си платим наема а и наи-вероятно няма да затрудни никого дори да се даде наведнъж. Ако се съберат повече пари, ще има и занапред. Все пак ако някои иска, да предложи друга сума.