Проблем с WiFi Router TP-Link
Днес ми прекараха интернет и на компютъра който е свързан с кабел има нормално интернет. На моя лаптоп също имам нормален сигнал , но когато един приятел иска да е свърже, свързва се за 1-2 минути (макс) и после изписва Limited Access на всички свързани към рутера (освен на свързания с кабел компютър) и не се оправя до рестартирането му.
Той е с Win 8;
Рутера е TP-Link
150M Wireless Lite N Router
Model No. TL-WR740N / TL-WR740ND
Лаптопът който прекъсва нета е с инсталиран лицензиран windows 8.1 от преди 1 седмица. Не мисля, че проблема са драйверите.
И аз съм с лицензиран 8.1, който ми се update-ва през седмица и пак ми бяха остарели. Понякога драйверите на лаптопа са по-добри от тези, които ти дава 8.1. Но както си решиш.
Колега f1mp3r това дали е лицензиран и от кога е windows-а няма общо с това дали ще работят драйверите или не. Колегата RosenKrumov ти дава много точен съвет - провери сайта на производителя, намери твоя модел и си свали и инсталирай драйверите сам, защото тези, които Windows Update ти сваля, невинаги са актуални - казвам ти го от опит с чисто нов HP лаптоп с предварително инсталиран и лицензиран windows но драйвери от 2012 година за видеокарта, мрежа и звук :)