Задача: 06. High Jump от Programming Basics Online Exam - 9 and 10 March 2019 / C#

Условие:

Задача 6. Висок скок

Българският лекоатлет Тихомир Иванов започва тренировки за предстоящото европейско първенство по лека атлетика на закрито в Глазгоу, Шотландия.

Вашата задача е да напишете софтуер, с който Иванов да следи своя прогрес и дали е достигнал желаните резултати. В началото програмата получава желаната височина на летвата от Тихомир, той започва тренировката си като поставя летвата на височина 30см по-ниско от целта. За всяка височина той има право на 3 скока, като за да бъде един скок успешен, той трябва да бъде над височината на летвата. При успешен скок (над летвата), височината й се вдига с 5 сантиметра. При три неуспешни скока на една и съща височина, тренировката приключва с неуспех. При достигане на желаната височина и нейното успешно прескачане, тренировката приключва с успех.

Вход

Входът е поредица от цели числа в интервала [100…300]:

  • На първия ред се прочита желаната от Тихомир Иванов височина в сантиметри

  • На всеки следващ ред до приключване на програмата се прочита височината от скока на Иванов

Изход

На конзолата трябва да се отпечата един ред:

  • Ако Тихомир не успее да преодолее желаната височина:

    • "Tihomir failed at {височина на летвата към момента на провала}cm after {брой скокове от началото на тренировката} jumps."

  • Ако Тихомир успее да преодолее височината:

    • "Tihomir succeeded, he jumped over {височина на прескочената последно летва}cm after {брой скокове за цялата тренировка} jumps."

 

Моят код:  https://pastebin.com/evFgL65U

В judge ми дава 30/100, иначе кода си работи, доколкото виждам? Идея?