Loading...

Komfo - иноваторите в Social Media маркетинга

avatar Александра Свиларова 1 минута
Komfo - иноваторите в Social Media маркетинга

Продължаваме да ви представяме нашите основни партньори и приятели, като сега наред са иноваторите в Social Media маркетинга - Komfo.


Komfo е софтуерна компания, която развива продукти за управление на бизнес нуждите в социалните медии. Пазарен лидер е в скандинавските страни с над 400 големи клиенти, сред които са 7-Eleven, Audi, Maersk, Microsoft, EA Games, Sony Ericsson, Bestseller, L’Oreal, Red Bull, ECCO, HBO, The Body Shop, Siemens и много други.

В Komfo работят със съвременни методологии за разработка на софтуер (Agile, Scrum, Kanban). Освен методологиите, в Komfo използват нови технологии и прилагат креативност във всичко, което вършат. Част от интересните технологии, с които работят са: PHP, Spine.js, Node.js, Angular.js, jQuery, MySQL, Mongo DB, WebSockets и други.

През 2012 и 2013 година Komfo спечели българските Web награди, а 2014 бяха официално признати за една от 100-те най-иновативни и перспективни компании в Европа, благодарение на присъдената ни Red Herring награда. През септември 2014 компанията е номинирана и като финалист за престижното европейско бизнес отличие – The Bully Awards. Това отличава Komfo като една от най-изявените и развиващи се технологични компании в Европа за 2014.

В българския им офис имат повече от 40 специалисти, за които се грижат с най-различни удобства на работното място като: закуска, спа център, басейн и фитнес.

В компанията винаги има място за нови таланти! А ти искаш ли да си сред тях?