Loading...

СофтУни стартира стажантска програма този септември!

avatar Павлина Георгиева 1 минута
СофтУни стартира стажантска програма този септември!

Ако искаш да се присъединиш към хората, създаващи професиите на бъдещето и да натрупаш реални умения в реализирането на обучения, кандидатствай още сега на e-mail internship@softuni.bg за стажантската програма на СофтУни, която започва от септември!

Какво ще се случи при обучителния период?

След успешен прием, стажантите преминават през обучителен процес, който продължава около две седмици. През този период ще покажем всички стъпки, необходими както за осъществяването на едно обучение, така и на цялостна пътека, даваща на хиляди хора мечтаната професия – от раждането на идеята до любимата част на курсистите ни - изпитът и оценката.


Ще разкажем подробно как се случва „СофтУни“ във всички инициативи – Software University, SoftUni Digital, SoftUni Creative и кои са хората и екипите стоящи зад успеха. След това ще преминем по-фокусирано към Training Team – какви са нашите цели, идеали, мисия, как ги осъществяваме и най-вече какви са вашите възможности за развитие в тази структура.

Възможност за реализация за най-мотивираните!

По време на стажа си ще се запознаете с техники и инструменти за организиране на работния процес и разпределяне на задачи. Ще се научите да работите в екип и да комуникирате ефективно помежду си. Други фундаментални за сферата умения, които ще имате възможност да придобиете, са разрешаване на проблеми, вземане на решения, както и team management за тези сред вас, които имат интерес да развият лидерските си качества.


Тези от вас, които са удовлетворени от работата си, искат да се развиват и демонстрират мотивация и умения, ще имат възможността да се реализират при нас и да работим заедно дългосрочно.

Какво е необходимо, за да бъдеш наш стажант?

За да бъдеш наш стажант, следва да си приет във Fundamentals курса на SoftUni Digital, SoftUni Creative или Software University, а средният ти успех да бъде над 5.00.


За да кандидатстваш, изпрати свое кратко представяне /CV/ и мотивационно писмо на email: internship@softuni.bg в срок до 7 септември 2020 г. С избраните кандидати ще се свържем до 8 септември 2020 г., след което ще проведем интервю, което ще се състои между 9 и 10 септември. Очакваме те!