Курс Java Fundamentals - октомври 2015

Курс Java Fundamentals - октомври 2015

Java Fundamentals - октомври 2015

Срокът е изтекъл
Java Fundamentals - октомври 2015 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Създаване на конзолни приложения
  • Работа с основните структури от данни в Java
  • Създаване на базови графични приложения (игри)

За курса

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

За кого е подходящ курса?

Курсът по Java Fundamentals е подходящ за напълно начинаещи в програмирането.

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 12 октомври 2015 и завършва на 15 ноември с провеждане на практически изпит.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат два пъти седмично като има две възможни групи: за първата лекция - всеки понеделник от 18:00 до 22:00 ч. или всеки вторник от 14:00 до 18:00 ч., а за втората лекция - всяка сряда от 18:00 до 22:00 ч. или всеки четвъртък от 14:00 до 18:00ч. в сградата на СофтУни. Преди началото на курса можете да изберете кога да посещавате учебните занятия - в понеделник и сряда или във вторник и четвъртък. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу. Учебните занятия включват теория, както и много практика (упражнения и решаване на задачи).

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

  • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в университета, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
  • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.

Ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с практически изпит по Java (по желание), който представлява решаване на 4 задачи от изучавания материал за 6 часа, с автоматизирана проверка в реално време (judge система). Желаещите да се явят на изпита могат да получат официален сертификат от СофтУни, ако получат оценка над Много добър (5).

Колко струва обучението в курса?

Таксата за курса в присъствена форма на обучение е 200 лв., като към нея се включва явяване на изпит и издаване на сертификат. Обучението в онлайн форма е безплатно като единствено желаещите да се явят на изпит и да получат сертификат на Софтуерния университет, заплащат еднократна такса.

УслугаЦена
Записване за курса в присъствена форма (включва се и явяване на изпит и издаване на сертификат)200 лв.
Записване за курса в онлайн формаБЕЗПЛАТНО
Записване за изпит за онлайн студенти (включва се и издаване на сертификат) 100 лв.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките.

След изчерпване на свободните места в присъствена форма на обучение, ще остане отворено записването само за онлайн обучение.

Преподаватели

RoYaL avatar
Иван Йонков
Иван Йонков се занимава професионално в сферата на IT от 2011 г. Работил е като QA и Developer в XS Software - една от най-големите български компании занимаващи се с онлайн браузър базирани игри. Иван има опит като лектор по различни дисциплини в Софтуерния университет, включващи диапазон от основи на програмирането до по-напреднали или специализирани курсове.
LinkedIn
Bi0GaMe avatar
Богомил Димитров
Богомил Димитров е започнал е да се самообучава с книги по програмиране още от малък. Интересът му към криптографията и мрежовата сигурност го кара да изучава компютърни науки в НБУ, където набляга на защитно програмиране. Той е студент от първото издание на Софтуерния Университет, където взима изпитите си с отличие. Има опит във воденето на презентации и изнася лекции в Софтуерния Университет, включващи теми както за начинаещи, така и за напраднали.
LinkedIn