Курс Embedded Systems Development - ноември 2016

Embedded Systems Development - ноември 2016

Срокът е изтекъл
Embedded Systems Development - ноември 2016 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Програмиране на микроконтролери
 • Реализация на електрически вериги върху прототипна платка
 • Свързване на електрически вериги към микроконтролер
 • Изграждане на графични приложения
 • Управление на хардуер през приложен софтуер
 • Реализиране на управляващи системи

За курса

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за ученици, студенти, работещи и любители в сферата на информационните технологии, които искат да разширят познанията и уменията си по електроника и програмиране. За курса е подходящо да притежавате начални познания по електроника и програмиране.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 13 ноември. Обучението стартира на 15 ноември 2016 г. и завършва на 7-ми февруари 2017 г. с практически изпит.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатитие за курса, вие ще бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет всеки вторник от 18:30 в зала Open Source. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Обучението ще завърши с защита на практически проект по избор, който задължително трябва да включва електроника, програмиран микроконтролер и програма за управление/визуализация. Защитата на проекта представлява представяне на кратка презентация с принцип на дейстивие, предназначение, блокови схеми и реална демонстрация на издрадената вградена система. Всички, явили се на него могат да получат официален сертификат от СофтУни, ако получат оценка над много добър (5.00)

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси от учебните занятия
 • Явяване на изпит
 • Комплект от части за курса*
240 лв.
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси от учебните занятия
 • Явяване на изпит
180 лв.

Комплектът за курса съдържа:


quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 29 ноември).

Партньор за курса

Електронен магазин Ерелемент се занимава с внос и продажба на компоненти за хоби електроника от 2011 година.

Преподавател

vbn94 avatar
Венцислав Начев
Венцислав Начев се занимава с електроника и програмиране още от ученическите си години, а вече и професионално. Златен и сребърен медалист е на републикански студентски олимпиади по физика. Преподавател е в Професионална гимназия по компютърни технологии и системи – гр. Правец и се занимава с технологично обучение на ученици от всякакви възрасти. Работи в предприятия и фирми, занимаващи се с автоматизирани технологични системи, вградени системи, микроконтролери - винаги на прага между софтуера и хардуера.