Курс Microsoft Software Development Fundamentals - януари 2017

Microsoft Software Development Fundamentals - януари 2017

Microsoft Software Development Fundamentals - януари 2017 icon

За курса

Целта на сертификационния курс по основи на софтуерната разработка е да подготви участниците в него за първата стъпка от своята професионална сертификация за .NET софтуерни разработчици - официалният изпит на Microsoft "Software Development Fundamentals (98-361)", който представлява началното ниво на сертификация по програмата "Microsoft Technology Associate (MTA)" за софтуерни инженери. Изпитът 98-361 проверява базови умения за разработка на софтуер с езика C#, средата Visual Studio и платформата Microsoft .NET: писане на програмен код, обектно-ориентирано програмиране, базови концепции на софтуерната разработка, познания по бази данни, основи на уеб разработката и познания по десктоп приложения.

Всички участници в курса получават ваучер за безплатно явяване на сертификационния изпит 98-361 в центъра за сертификация Certiport (в Стопанския факултет на СУ в София).

Обучението дава солидна подготовка от знания и тренировки върху примерни тестови въпроси върху целия учебен материал за изпита 98-361. В края на обучението участниците полагат официалния Microsoft сертификационен изпит 98-361 в отозориран тестинг център (Certiport) и при придобиват сертификат "Microsoft Technology Associate - Software Development Fundamentals" от Microsoft, Redmond (при успешно взимане на изпита).

Умения, които ще придобиеш

  • Първи стъпки в разработката на уеб приложения с ASP.NET
  • Основи на базите данни и SQL
  • Разработка на настолни (desktop) приложения със C#
  • Жизнен цикъл на разработкана на софтуерни приложения
  • Обектно-ориентирано програмиране със C#
  • Основи на програмирането със C# и .NET Framework

За курса

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Обучението е подходящо за студенти и C# програмисти с опит, които искат да направят първата си стъпка към своята професионална сертификация по програмите на Microsoft. Необходими са базови познания по програмиране и разработка на софтуер с езика C#.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатитие за курса, вие ще бъдете записани в него.

Каква e формaтa на обучение?

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 

Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпит при следващо провеждане на курса. 

Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от Софтуерния университет, ако получат оценка над Много добър (5) явяване на сертификационен изпит на Microsoft.

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

140 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на следващият изпит за курса и издаване на сертификат
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до седем дни след заплащане за курса.

Преподавател

mihayloff14 avatar
Преслав Михайлов
Преслав работи като софтуерен разработчик във Visteon - компания, която снабдява софтуер за автомобилна електроника за марки като Peugeot, Renault, Dacia, Nissan, Citroen и други. Също е бивш курсист във СофтУни, а по-късно и лектор на различни обучения при нас. 
LinkedIn