Курс Microsoft Software Development Fundamentals - януари 2017

Microsoft Software Development Fundamentals - януари 2017

Срокът е изтекъл
Microsoft Software Development Fundamentals - януари 2017 icon

За курса

Целта на сертификационния курс по основи на софтуерната разработка е да подготви участниците в него за първата стъпка от своята професионална сертификация за .NET софтуерни разработчици - официалният изпит на Microsoft "Software Development Fundamentals (98-361)", който представлява началното ниво на сертификация по програмата "Microsoft Technology Associate (MTA)" за софтуерни инженери. Изпитът 98-361 проверява базови умения за разработка на софтуер с езика C#, средата Visual Studio и платформата Microsoft .NET: писане на програмен код, обектно-ориентирано програмиране, базови концепции на софтуерната разработка, познания по бази данни, основи на уеб разработката и познания по десктоп приложения.

Всички участници в курса получават ваучер за безплатно явяване на сертификационния изпит 98-361 в центъра за сертификация Certiport (в Стопанския факултет на СУ в София).

Обучението дава солидна подготовка от знания и тренировки върху примерни тестови въпроси върху целия учебен материал за изпита 98-361. В края на обучението участниците полагат официалния Microsoft сертификационен изпит 98-361 в отозориран тестинг център (Certiport) и при придобиват сертификат "Microsoft Technology Associate - Software Development Fundamentals" от Microsoft, Redmond (при успешно взимане на изпита).

Умения, които ще придобиеш

 • Първи стъпки в разработката на уеб приложения с ASP.NET
 • Основи на базите данни и SQL
 • Разработка на настолни (desktop) приложения със C#
 • Жизнен цикъл на разработкана на софтуерни приложения
 • Обектно-ориентирано програмиране със C#
 • Основи на програмирането със C# и .NET Framework

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Обучението е подходящо за студенти и C# програмисти с опит, които искат да направят първата си стъпка към своята професионална сертификация по програмите на Microsoft. Необходими са базови познания по програмиране и разработка на софтуер с езика C#.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 13 януари. Обучението стартира на 15 януари 2017 г. и завършва на 23-ти април 2017. Предварителният изпит в СофтУни ще се проведе на 30-ти април, а датите за сертификационния изпит на Microsoft ще бъде организиран спрямо броя на курсиситие. 

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата за курса, ще бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се проведат веднъж седмично - всяка неделя от 10:00 ч. в сградата на Софтуерния университет, зала Code Ground. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 • Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. 

Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Certificate

Какво представлява практическият проект на края на курса и ще получа ли сертификат?

В края на курса участниците се явяват на тренировъчен тест в СофтУни върху целия учебен материал и при успешното му полагане с оценка "Много добър (5.00)" или по-висока получават сертификат от СофтУни. След това всеки от тях ще има възможност да се яви на Сертификационният изпит на Microsoft.

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено обучение в СофтУни, възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат:

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
180 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
160 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 29 януари).

Партньор за курса

Преподавател

mihayloff14 avatar
Преслав Михайлов
Преслав работи като софтуерен разработчик във Visteon - компания, която снабдява софтуер за автомобилна електроника за марки като Peugeot, Renault, Dacia, Nissan, Citroen и други. Също е бивш курсист във СофтУни, а по-късно и лектор на различни обучения при нас. 
LinkedIn