Основи на IT инфраструктурата - сървъри, сторидж, виртуализация

Основи на IT инфраструктурата - сървъри, сторидж, виртуализация

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Основи на IT инфраструктурата - сървъри, сторидж, виртуализация ", който ще се проведе нa 21 март 2017 г. (вторник) от 19:00 часа в зала Creative + Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Леонид Христов .

кога

21 март 2017 19:00 - 22:00

къде

Учебна зала Creative+Experience

гр. София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1

за лектора

Леонид Христов photo
Леонид Христов

Леонид Христов се занимава със създаване и продажба на IT услуги в IBM. Следва Бизнес Администрация в Германия и България и има над 6 години опит в поддръжката на сървъри, сторидж системи, SAN и бекъп. Води курсове в ТУ София като гост-преподавател по теми Datacenter Fundamentals, Storage area networking и Disk Storage.

за семинара

По време на семинара ще разгледаме компонентите на една IT инфраструктура, тяхната архитектура и начин на работа. Целта е да се запознаем с хардуера, който стои зад познатите ни операционни системи и апликации. В семинара ще засегнем следните теми:

  • Центрове за данни - основата на една IT услуга
  • Сървъри - архитектура и видове
  • Сторидж - архитектура, видове, бекъп
  • Сървърни операционни системи
  • Виртуализация и клъстъринг

Тема

Основи на IT инфраструктурата - сървъри, сторидж, виртуализация

Материали

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."