Курс C# OOP Advanced - март 2018

Курс C# OOP Advanced - март 2018

C# OOP Advanced - март 2018

C# OOP Advanced - март 2018 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Разбиране на парадигмата обектно-ориентирано програмиране в по-напреднал стадий
  • Усвояване на добрите практики на парадигмата
  • Използване на събития
  • Използване на Reflection API
  • Разбиране и използване на Generic типове
  • Умения за тестване на код

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*

Преподаватели

yawor.valtchev avatar
Явор Вълчев
Явор има над 10 годишен професионален опит в програмирането, като в момента е тиймлийд в Up2 Technology - българо-холандска компания, със солидна история в разработката и поддръжката на бизнес приложения. Завършил е ФМИ-СУ през 2007 година и се запалва по C# от курсовете на Светлин Наков във факултета. Занимава се предимно с back-end services, използвайки C# и MS SQL Server. Интересно му е да оптимизира бързодействието на софтуера, който пише във фирмата. В свободното си време обича да ходи на планина и да пътува.
bojidar95 avatar
Божидар Данчев
Божидар от ранни години има силен интерес към технологиите и програмирането, но в гимназията отдава цялото си свободно време на професионалния спорт. През 2016 отново се разпалва страстта му и започва своето обучение като студент в Софтуерния Университет. Благодарение на топ резултати и силното си желание, бива поканен за асистиращ лектор през 2017. Интересите му включват смарт технологии, изкуствен интелект и гейминг.