Tech Stage: Функционално програмиране за писане на устойчив и четим код
Loading...
Семинар

Tech Stage: Функционално програмиране за писане на устойчив и четим код

02.04.20 19:00 - 21:00 Online 5 Online 5 Владимир Милев
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Tech Stage: Функционално програмиране за писане на устойчив и четим код" нa 2 април 2020 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор е Владимир Милев.

За Семинара

Семинарът ще представи функционалното програмиране като подход за писане на устойчив и четим код. Ще се разгледат основните принципи на функционалното програмиране, писането на pure functions, referential transparency, тестваемост на функционалния код, изолация на страничните ефекти, управление на грешките и преглед на темите от ФП за по-напреднали програмисти.

За Лектора

Владимир Милев

Владимир има над 15 години опит като софтуерен инженер в C# и .NET екосистемата. По време на професионалното си развитие Владимир заема ръководно-инженерни позиции и управлява екипи с различни размери. През 2014 г. съосновава и изпълнява ролята на главен софтуерен архитект на New Venture Software – компания, която се специализира в предоставянето на premium professional services. В момента ръководи и изгражда продуктов екип в Cobuilder – норвежка компания, която разработва продукти за дигитализация в строителството. Има и дългогодишен опит като лектор с многократни участия в големи технологични конференции като DevReach, NT Conference и други.
Владимир Милев photo