Programming Basics with JavaScript - април 2020
Loading...
курс

Programming Basics with JavaScript - април 2020

Умения, които ще придобиеш

 • Работа с конзолата (вход и изход на данни)
 • Работа с цикли (for)
 • Работа с по-сложни логически проверки
 • Работа с логически проверки (if-else)
 • Извършване на прости пресмятания
 • Работа с по-сложни цикли (вложени for цикли и while)

Теми

Виж всички теми

Курсът е подходящ за напълно начинаещи, без да има нужда от опит с технологиите и компютърните науки

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 26 март. Обучението стартира на 4 април 2020 г. и завършва с изпит, който се състои от теоретична част (тест) и практическа част, като и двете части се провеждат изцяло онлайн. Теоретичният изпит (Тест) ще стартира в 10:00 ч. на 11 юни и ще приключи в 22:00 часа на 12 юни 2020. Практическият изпит ще стартира в 10:00 ч. на 13 юни и ще приключи в 22:00 часа на 14 юни 2020. Повече информация можете да откриете в списъка със занятия.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките, за бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет. Информация за датата, часа и залата на отделните занятия можете да видите в списъка със занятия.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 • Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. 

*Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Изпитът е онлайн и ще се проведе под формата на решаване на задачи за програмиране. Желаещите да се явят на изпита ще получат официална грамота от Софтуерния университет, ако получат оценка над Много добър (5).

SoftUni е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс с оценки на изпитите по теория и практика над Среден (3.00), курсистите получават държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на “Удостоверение за професионално обучение” можете да разгледате ТУК.

CertificateCertificate

Има ли допълнителни изисквания?

Препоръчително е студентите да разполагат със собствени лаптопи, които да носят по време
на обучението.

Колко струва обучението в курса? 

Обучението в курса е безплатно. Единствено желаещите да се явят на изпит и да получат грамота на Софтуерния университет, заплащат еднократна такса:

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване в присъствена форма на обучение

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Контакт с лектор или асистент
Безплатно
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
Безплатно
Изпит (до 27.04.2020 г.)

Ранно записване за изпит

 • Проверка и оценяване, издаване на грамота
 • Достъп до live стрийминг
50 лв.
Изпит (след 27.04 дo 8.06.2020 г.)

Записване за изпит

 • Проверка и оценяване, издаване на грамота
 • Достъп до live стрийминг
100 лв.
Присъствено с негарантирано място
Какъв е моят статус?
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до края на ранното записване за онлайн изпита (до 20 април). 

Programming Basics with JavaScript - април 2020

Христомир Асенов

Преподавател

Христомир Асенов (Миро) се запалва по програмиране още в гимназията, където се докосва до основите на HTML и CSS и пише доста basic програми на Visual Basics. След това решава да запише софтуерната програма в СофтУни, за да развие уменията си по програмиране. След успешно полагане на първите два изпита (Basics и Fundamentals) започва като част от Training екипа на СофтУни през 2018. Сред различните технологии, открива призванието и любовта си към JavaScript и динамичността, която предлага. От 2019 насам отговаря за редица JavaScript обучения, което още повече засилва страстта му към технологията и става част от преподавателския екип като ко-лектор. През свободното си време обича да изкачва планини и да играе на видео игри.
Programming Basics with JavaScript - април 2020

Тодор Стоянов

Преподавател

Тодор е на 32г, но със страст по технологиите от 15-годишен. Започва като хоби и се запалва още повече през 2016г, когато открива Софтуни. Оттогава има изкарани курсове по JavaScript и Java,междувременно работи, като системен администратор и не спира да се развива в сферата на програмирането.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*