AWS Essentials – юли 2020
Loading...

AWS Essentials – юли 2020

03 юли 2020 22 август 2020 6 седмици 3 кредита

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Управление на базови услуги и ресурси
 • Изграждане на базови решения
 • Администриране на AWS среда
 • Основни познания по виртуални мрежи
 • Разбиране на Serverless архитектури
 • Работа със системи за обработка и визуализация на логове
 • Управление на базови услуги и ресурси
  Изграждане на базови решения
 • Администриране на AWS среда
  Основни познания по виртуални мрежи
 • Разбиране на Serverless архитектури
  Работа със системи за обработка и визуализация на логове

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*

Курсът е подходящ както за хора, направили своите първи стъпки в света на Cloud технологиите и DevOps, така и за желаещи да научат повече по темата. Знанията, придобити в курса, са релевантни за всички позиции в ИТ сферата.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 1 юли. Обучението стартира на 3 юли 2020 г. и завършва с изпит, който ще се проведе на 22 август 2020 г.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАПИШИ СЕ". Така автоматично ще бъдете записани за курса.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат изцяло онлайн в петък от 18:30 до 21:30 часа.

Какви са формите на обучение?

Обучението ще се проведе в онлайн форма и е подходящо както за учещи и работещи, така и за курсисти от страната и чужбина. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът на края на курса и ще получа ли сертификат?

Обучението завършва с изпит, който ще се проведе онлайн. Всички, преминали изпита, могат да придобият сертификат от СофтУни, като изпитът се състои от практически изпит и тест и получат оценка над Мн. добър 5.00.
Certificate

СофтУни е лицензиран учебен център и след завършване на курса курсистите имат възможност да получат държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Certificate

Колко струва обучението в курса?

Обучението в курса е безплатно. Единствено желещите да се явят на изпит и да получат сертификат на Софтуерния университет заплащат еднократна такса.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение
• Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
• Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
• Достъп до затворена Facebook група с курсистите
• Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

Безплатно
Изпит (до 17.07.2020 г.)• Проверка и оценяване, издаване на сертификат

100 лв.
Изпит (след 17.07 дo 14.08.2020 г.)• Проверка и оценяване, издаване на сертификат

200 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до края на ранното записване (до 17 юли).

Партньор за курса

helecloud logo

HeleCloud е технологичен консултант в платформата на Amazon Web Services с офиси в Лондон, Хага и София. Компанията подпомага средни и големи организации в изграждането на облачната им визия за развитието и реализацията на облачните им стратегии чрез водещата си Cloud Roadmap методология. Нашите експерти предоставят услуги, управлявани в Облака, за да разширят допълнително облачните предимства и да дадат възможност на фирмите да се съсредоточат върху основния си бизнес. В допълнение към тези услуги, HeleCloud наскоро придоби екип от експерти, които специализират в Open Source консултиране, инженеринг и обучения и работят в над повече от 20 страни по света.

Екипът на HeleCloud е съставен от висококвалифицирани консултанти и инженери, специализирани в сферите на информационната сигурност и международните регулации, Big Data, информационния анализ, изкуствения интелект, интернет на нещата и Microsoft Enterprise Applications за AWS. За повече информация: www.helecloud.com

Преподавател

stoyan.yanev avatar