C++ OOP - юли 2021
Loading...
курс

C++ OOP - юли 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Работа с класове и обекти
  • Работа със C++ коструктори
  • Организация на код
  • Работа с основни принципи на ООП
  • ООП - наследяване и полиморфизъм
  • ООП - абстракция

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за всички преминали курса „C++ Advanced“ или с еквивалентно ниво на знания: управление на паметта и работа с пойнтери, създаване на класове и методи към тях, създаване на конструктори и деструктори.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 18 юли. Обучението стартира на 20 юли 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 18:30 до 21:30 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически задачи и ще бъде проведен на 12 септември, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 12 септември.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

C++ OOP - юли 2021

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

220 лв.

Онлайн обучение в реално време

C++ OOP - юли 2021

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

C++ OOP - юли 2021

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

C++ OOP - юли 2021

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

C++ OOP - юли 2021

Явяване на изпит (редовен), сертификат и удостоверение

C++ OOP - юли 2021

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 3 август).

C++ OOP - юли 2021

Живко Петров

Преподавател

Живко Петров е строителен инженер, който се занимава изцяло със C/C++ програмиране в последните 5+ години. По-голямата част от тях са в gaming индустрията и роботиката. В ежедневната си работа той адресира работа с хардуер, тежки изчисления в CPU ограничена среда, както и GPU ускорена компютърна графика. В момента работи като Perception Robotics Software Engineer.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*