Deep Learning - декември 2021
Loading...
курс

Deep Learning - декември 2021

Начало Начало: 07 декември 2021
продължителност 9 седмици
кредити 9 кредита
Deep Learning - декември 2021 Fundamentals
Запиши се
Deep Learning - декември 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Machine Learning моделиране чрез регресионни модели
  • Умение за работа с Tensorflow
  • Разбиране на модерните архитектури за Image processing
  • Разбиране на модерните архитектури за Text Processing
  • Дебъгване на проблеми при строенето на ML модели
  • Деплойване на модел в production среда

Теми

Виж всички теми

Курсът е подходящ за хора с основни познания по програмиране. Умения за боравене с променливи, конструкции за управление, списъци, функции са наложителни. Познания по математика на ниво 12-и клас са задължителни. Желателно е да имате опит с елементи от „висшата“ математика като основи на статистиката и математическия анализ, както и познания по езика Python. В плюс ще бъдат преминати обучения Data Science и Machine Learning или еквивалентни познания по темата..

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 5 декември. Обучението стартира на 7 декември 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки вторник от 18:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на курсов проект, който трябва да бъде предаден до 22 февруари, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 22 февруари.

Ще получа ли сертификат след изпита??

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Certificate

Колко струва обучението в курса и какво включва?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на редовен изпит и издаване на сертификат и удостоверение.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:

        • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
        • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
        • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
        • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

220 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 21 декември).

Deep Learning - декември 2021

Йордан Даракчиев

Преподавател

Йордан Даракчиев е топ лектор в СофтУни, той е програмист и преподавател по призвание. От самото създаване на университета Йордан помага на студентите да усвоят тънкостите на програмирането, както и на изкуствения интелект.  Обича да се бори с трудни задачи и да предлага ефективни решения. Ученето на нови технологии му е ежедневие. Освен AI, програмирането и алгоритмите, другата му страст е астрономията. В момента учи астрофизика в СУ „Св. Климент Охридски“.
Deep Learning - декември 2021

Deep Learning - декември 2021

Deep Learning - декември 2021 Начало: 07 декември 2021
Deep Learning - декември 2021 9 седмици
Deep Learning - декември 2021 9 кредита
Deep Learning - декември 2021 Fundamentals
Запиши се
Deep Learning - декември 2021

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*