JS Back-End - януари 2022
Loading...
курс

JS Back-End - януари 2022

Умения, които ще придобиеш

  • Какво е Web Server?
  • Основни познания по HTTP протокола
  • Сървърни приложения с Node.JS
  • Работа с нерелационни бази данни
  • Създаване на приложения с Express и Handlebars
  • Създаване на MVC архитектура

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за студенти, които са усвоили концепциите на Routing и Templating, имат основни познания по бази от данни, могат да създават базови Single Page апликации, имат основни познания по HTML и CSS, не изпитват затруднения в писането на асинхронен код и могат да правят HTTP заявки.

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 12 януари 2022 г. Занятията ще се провеждат изцяло онлайн, както следва:
 
учебни занятия- всеки вторник и петък, от 18:00 до 22:00 часа.

Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически задачи и ще се проведе на 26 февруари, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 26 февруари.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

JS Back-End - януари 2022
JS Back-End - януари 2022

Виктор Костадинов

Преподавател

Виктор е специалист с над 4 г. опит като технически трейнър. Той е бивш директор на Образователния отдел и към днешна дата е старши трейнър и ръководител на звеното за Проучване и развитие в Софтуерния Университет. Занимава се с програмиране от 20 г., използвайки различни програмни езици, като за него JS е най-удобният избор за тестване на прототипи, създаване на интерактивни интерфейси и мащабни приложения.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*