Single Page Applications with Angular.js
Loading...
Семинар

Single Page Applications with Angular.js

20.03.14 18:30 - 22:00 Павел Николов
Заповядайте на безплатен семинар на тема "Single Page Applications with Angular.js" с лектор Павел Николов. Семинарът ще се проведе на 20 март (четвъртък) от 18,30 до 22,00 ч. в учебната зала на СофтУни на ул. Васил Кънчев 26, ет. 4.

За Семинара

По време на семинара ще отговорим на въпросите:

  • What - Какво е Single Page Application?
  • Why - Предимства пред класическите сайтове: Нагледни примери за големи компании или известни сайтове, които са SPA (независимо дали е с Angular.js), за да се видят точно определени предимства (например SoundCloud: при смяна на  страниците, музиката никога не спира, докато новата страница се зарежда).
  • How - Ще напишем приложение нагледно.

Място: Софтуерен университет - гр. София, кв. Хаджи Димитър, ул. Васил Кънчев 26, Бизнес сграда "Стефан Караджа", вх. Д, ет. 4 (виж на картата).

Вход свободен.

За Лектора

Павел Николов

Павел Николов се занимава с разработване на софтуер (99% предназначен за браузъри). Бил е част от екипа на Telerik за 4 години. След това работи за 2 години в Infragistics. През последните 2 години и половина работи като freelancer. Тук можете да прочетет повече за опита му като такъв: http://www.pavelnikolov.net/2014/02/10/retrospective-on-two-years-working-from-home/
Павел Николов photo