Loading...

Няколко интересни приложения за iOS, написани на Swift

avatar Георги Кацаров 1 минута
Няколко интересни приложения за iOS, написани на Swift

Представяме ви няколко интересни приложения, които разкриват потенциала на програмния език Swift при разработката на iOS приложения.

1. Find A Game
Категория: Социални мрежи
Това iOS приложение е създадено за компанията Find A Game Inc, като неговата цел е да съчетае нуждите на всички голф играчи, голф оператори и голф асоциации в една платформа. Най-общо казано това е една социална мрежа за голф. Приложението бе показано на PGA Tour 2017 и бе посрещнато положително от потребителите. Въпреки, че основната работа се извършва от Swift, е редно да се отбележи, че в направата на приложението са използвани още Xcode и API-тата, които iOS предоставя.

2. Arabic Quick
Категория: Образование
Това е приложение, което е насочено към изучаването на езици и в частност – към изучаването на арабски език. Въпреки че арабският е считан за един от най-трудните езици в света, приложението значително улеснява неговото научаване. То е създадено за Dr. Moku – платформа, която предлага редица приложения за изучаване на различни езици. Приложението е подходящо както за начинаещи, така и за напреднали или експерти. То ви позволява да овладеете арабския език, като развива вашите умения за слушане, четене и писане.

3. WishList
Категория: Социални мрежи
Подобно на LinkedIn, това приложение е социална мрежа за професионални взаимоотношения, чрез които можете да изградите стабилна общност на база общи интереси или кариерно развитие. Приложението е разработено от компания, наета от компанията Who@, като то е завършено в рекордно кратки срокове – само за шест месеца!

4. Cerra SG
Категория: Фитнес и здраве
SKOR е интегрален компонент от корпоративната програма за активен и здравословен живот, която Cerra SG предлага на своите клиенти. Приложението се синхронизира добре с други фитнес приложения и тракери като RunKeeper, FitBit и позволява на потребителите да следят своите фитнес параметри като изминато разстояние, брой стъпки, изгорени калории, сърдечен пулс и още много други.

Ако имате интерес към разработната на iOS приложения, а също така сте запознати с основите на програмирането – работа с променливи, функции и основи на ООП, то курсът „Swift Development for iOS - април 2018“ е точно за вас! Побързайте и се запишете още сега, като кликнете ТУК!