Loading...

Какво ви очаква в курса "VueJS Fundamentals - юли 2019"?

avatar Георги Кацаров 1 минута
Какво ви очаква в курса "VueJS Fundamentals - юли 2019"?

Ако вече сте изградили базови умения по front-end javascript т.е. можете да работите с DOM (Document Object Model), event-и, функции, обекти и търсите направление в което да развиете и надградите тези умения – представяме ви курса „VueJS Fundamentals – юли 2019“. Програмата на курса акцентира върху VueJS – една от най-актуалните JavaScript технологични рамки.

Какво включва програмата на курса?

Програмата на курса „VueJS Fundamentals – юли 2019“ ще ви даде практически умения за изграждане на Single-Page приложения т.е. SPA приложения, посредством рамката VueJS. За целта ще се обърне специфично внимание на работата с директиви и рендиране на данни, event-и; компоненти – започвайки от базово запознаване с тях, до по-дълбок поглед при работата с такива. Очакват ви още форми и валидиране, single-page applications и рутинг – изобщо всичко, което ви е необходимо за пълноценната JavaScript разработка на single-page приложения.

Ако си задавате въпроса дали VueJS си заслужава времето, което ще трябва да ѝ отделите – имайте предвид, че тя бързо се нареди сред най-популярните JavaScript технологични рамки. Тя намира приложение в популярни сайтове на компании като Nintendo, GitLab, Wizzair и Laravel.

Какви умения ще придобия?

След успешното приключване на курса вие ще можете да изграждате компонентно-ориентирани архитектури, single-page applications, ще можете да работите с отдалечени (remote) услуги – неща, които ще обогатят вашите web development умения като цяло. Затова не се колебайте и се запишете още днес за курса „VueJS Fundamentals – юли 2019“. Очакваме ви!