Защо ми е необходим сертификат от Microsoft?

Защо ми е необходим сертификат от Microsoft?

avatar Plamena Dzhigova 1 минута
Защо ми е необходим сертификат от Microsoft?

Сертификатите винаги придават допълнителна стойност пред работодателите, особено що се отнася до софтуерната индустрия. Ние, както и всички наши студенти, знаем, че и най-перфектният сертификат не означава нищо, ако не е защитен с правилните умения.

Именно затова ви правим едно неустоимо предложения, което ще ви помогне да направите крачка напред, що се отнася до вашето професионално развитие! Възползвайте се от шанса на СофтУни не само да придобиете сертификат, а и набор от умения, които могат да служат за основата на бъдещата ви кариера чрез курса "Microsoft Software Development Fundamentals - юли 2017". Той цели да ви подготви за сертификационния изпит на Microsoft - Software Development Fundamentals (98-361) и да надгради познанията ви за езика C#.

Целта на обучението е да усвоите умения, с които не просто да се явите на изпит за сертификат, а да го вземете успешно. Основната цел на нашите отдадени трейнъри ще бъде този изпит да бъде лесен като детска игра!

Темите, които ще развием по време на курса, ще изиграят ролята на перфектния фундамент за по-задълбочено изучаване на .NЕТ професията с помощта на надграждащи курсове. Нашата основна рецепта за успешно преминаване на курса – не пропускайте лекциите и упражнения и вземете изпита с лекота!

Научете повече за професията C# програмист.

Гарантираме ви, че ще получите всички нужни знания, започвайки от 4-ти юли. Занятията ще се провеждат всеки вторник в продължение на 14 седмици. Всеки записал се и заплатил за изпит ще получи и ваучер за явяване на сертификационния изпит на Microsoft в тестовия център на Certiport.

Без значение дали искате да започнете или запълните своята колекция от сертификати, Microsoft Software Development Fundamentals не е за изпускане. Запишете се за обучението още днес, но побързайте - местата са ограничени! Заявете своето участие от тук.