Loading...

Навлез в света на софтуерното инженерство с Programming Basics!

avatar Катерина Костадинова 1 минута
Навлез в света на софтуерното инженерство с Programming Basics!

Ако винаги сте проявявали любопитство към софтуерното инженерство, виждали сте перспективата в него и сте изпитвали желание да навлезете в този необятен свят - Programming Basics е идеалната възможност да направите това! Защо? Отговор на този въпрос даваме в следващите редове:

Какво представлява Programming Basics?

Programming Basics е безплатен основополагащ курс по програмиране, който представлява и вход към цялостната програма по софтуерно инженерство, при успешно преминаване. Той ви дава възможността да се запознаете с всички основни понятия от света на програмирането и да разгледате областта от един по-различен ъгъл - този на програмиста. По този начин получавате възможността да направите реална преценка дали искате да преследвате кариера като софтуерен инженер, а ако отговорът е “да”, то цялостната програма на “Софтуерния университет” ще се яви като естественото и необходимо продължение за Вас!

Какви технологии предлага цялостната програма по софтуерно инженерство?

Ако не сте запознати отблизо с разнообразните технологии или се колебаете накъде да поемете, по време на цялостната програма по софтуерно инженерство ще имате възможността да разгледате и изберете най-правилания за Вас програмен език. Възможностите, сред които ще можете да избирате, са - C#, Java, JavaScript и Python.Тези езици са подходящи за разработка на редица уеб и мобилни апликации, game development, AI, Machine Learning и редица други.

Какви начални умения са необходими?

За да се запишете за Programming Basics не са необходими никакви първоначални умения. Нужно е единствено да имате желание и мотивация да учите и да се развивате в една от най-перспективните сфери днес, която ще има потенциал да отвори безкрайно много прозорци пред Вас.

Не пропускайте да се включите в своето собствено приключение в света на програмирането с Programming Basics! Топ лектори Ви очакват, за да предадат ценните си знания и практически опит и да Ви поведат по пътя към желаната професия. Кандидатстването е отворено от 26 юни до 27 август, а лекциите стартират на 12 септември. Изпитът ще се състои на 31 октомври и 1 ноември. Очакваме Ви!