Loading...
AlexanderBeloev avatar AlexanderBeloev 70 Точки

WordPress и ThemeForest. Нека се опознаем :)

Здравейте на всички. Може би някои от вас са чували за ThemeForest, може би някои от вас дори имат опит на този пазар. Създадох тази тема с цел да обединя всички заинтересовани от комбинацията ThemeForest и WordPress и не само.

Нека се опознаем повече, може да си направим срещи, да говорим. Може да създадем заедно дори и убиеца на "Avada" :D

За тези които не са чували за възможностите за бизнес в ThemeForest, може да погледнете линка отдолу. Това е един от многото примери какво може да ви се случи за една година на този пазар:

http://www.bluthemes.com/blog/4/the-first-year-as-a-themeforest-author

Очаквам още привърженици на този модел като мен.

Поздрави на всички! :)

Тагове:
9
Общи приказки
Blizz avatar Blizz 33 Точки

Здравейте,  следя Envato от 1 година, но съм юзър от скоро. С малкия опит който имам, разбрах че самото качване на продукт е много сложно - спазване на стотици правила и т.н. , подготовка за качване и др. Пиша се u3poTuKa,  но продавам в Graphicriver.net, което е от Envato   веригата. Ще те радвам ако се науча как да правя теми  на  wordpress от самото начало....абсолютно вс.  да е авторско, опции за темата в админ панела и др. :)

3

Здрасти Пламене,

Вече сме двама в кюпа, както се казва. До колкото видях един от лекторите ни е WordPress специалист - Марио Пешев. Като се съберем повече хора направо може да си го поканим с нас на по бира. Ако има време разбира се :)

Аз лично също не продавам в ThemeForest още, точно заради строгите правила, които влезнаха в сила миналата година. Но това е добре за пазара, понеже по този начин ни учат да пишем качествено и правилно темплейтите си. Така и клиентите ще са доволни.

До колкото разбрах, ако се съберат хора за web разработчици, ще има отделен курс по WordPres. Аз лично не съм решил още дали ще се насоча в тази сфера в университета (специалност), но относто разработването на теми за WordPress, определено е нещо с което бих се занумавал за удоволствие през свободното време.

1
Aleksiev avatar Aleksiev 133 Точки
Здравей, и аз съм доста запален по тази тема. Интересувам се от по-малко от година, но само следя пазара там, все още не съм влезнал в него, за жалост.. В университета смятам да запиша Front-End, ако ме приемат и съм решил на там да се насоча.
2

Здрасти,

Звучи супер. Ще се радвам да се запознаем в уни'то и да обменяме опит за в бъдеще в тази сфера. 

Може би като се посъберем повечко хора може да си направим една група във Фейсбук, където да си помагаме взаимно с проекти свързани както с Университета, така и с начинанията ни в ThemeForest.

Поздрави :)

2
ioanmarinov avatar ioanmarinov 9 Точки
Здравей аз търся човек също, аз не съм присъствено, а съм наблюдател и  имам солидни познания по PHP (OOP PHP - не до такава степен) и CSS(CSS3) + HTML(HTML5), пиши на скайп: berkossa_ankossa :).Правил съм много CMS системи.Ще се радвам да се запознаем(по скайп :D).
3

Здрасти,

Пуснах ти покана в Скайп. Ще се радвам да си поговорим по темата повечко.

0
Georgiev avatar Georgiev 5 Точки

Здравейте и от мен :) Имам 2-3 готови теми вече и почти една готова WordPress-ка. Ще е хубаво да се съберем повече хора за обмяна на опит и да си помагаме. 

Поздрави!

2

Здрасти,

Може ако искаш да дадеш един скайп. Аз имам една готова тема, която не се пробава в ThemeForest и една която е в начална фаза на разработка. Ще се радвам да си поговорим повече на тази тема

0
mzografski avatar mzografski 189 Точки

Здрвейте, 

Аз имам малко опит с WordPress теми и даже бях писал един плъг-ин за галерия за свързаните с пост-а изображения на базата на един jQuery плъг-ин. Имам три-четири теми писани по спесификации на клиенти, но ползвам oDesk.com за да си намирам freelance работа. 

Ще се радвам да обмени опит с WP, CSS, PHP, JavaScript и разни фреймуъркс - jQuery, Angular, Bootstrap, а даже и Server Side JavaScript под node.js. 

Edit: Скайпът ми е в профила.

0

Здравейте! Да върна малко темата но имам една голяма дилема и нямам представа дали проблема е от мен. От два дни съм пуснал тема да качване и ми върви много бавно..чудя се проблема в мен ли е или просто качването в themeforest е доста бавно и се изисква малко повече време. 

Поздрави!

1

Здрасти,

Имаш предвид, че два дена ъплоудваш темата в TF ли? Ако да, то има някакъв проблем. Принципно трпбва да стане веднага до няколко минути.

Ако имаш предвид, че никой не ти отговаря два дена дали темата ти е одобрена, то това е нормално, даже и повечко време може да отнеме.

Надявам се отоговрих на въпроса ти.

Поздрави smile

1

Submitted 15 hours ago | Delete? За това време е качено съвсем малко от темата. И Нямам емайл да видя поне какво се случва. Интерестното е,че съм си направил всичко както си му е реда за качване :) Ще изчакам още малко време да видя какво ще се случи :) Мерси за отговора и това ми помогна :) 

1

Здравей,

По скоро е станала грешка, защото това което виждам е, че качването е приключило.

Може и системата да не ти показва правилно какво се е случило, а да се е качило всичко.

Пиши като се оправиш, интересно ми е какъв е бил проблемът.

0
minkas_g_d avatar minkas_g_d 17 Точки

Привет и от мен. В момента разработвам първата си WP тема, която ще послужи на фирмата, за която работя, та няма да стигне до вече споменатите market places. Въпреки това, идеята да се обменя опит е много добра и съм за с 2-те ръце.
А що се отнася до университета и аз смятам да запиша Front-End.

Поздрави от мен!

1
А някаква друга алтернатива и подобие на ThemeForest да има някой? Не,че TF е толкова лошо но мисля,че ще е хубаво да се продава и на други места. Успех на хората който продават GLWS :)
0

Здрасти,

Аз лично не знам друга конкретна добра алтернатива, но със сигурност има. Може би един Google search ще отговори на въпроса ти. Но мен ако питаш, ThemeForest е лидер в сферата си и си заслужава допълнителните усилия.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.