Изпити за повишаване на оценките
Здравейте,
Имам едно предложение/молба/запитване. С напредването на курса ниво 1 и стартирането на новите нива С 0 се организират все повече изпити. Молбата ми е екипът на СофтУни да обсъди възможността студентите да могат да повишават оценките си от миналите изпити. Това може да става (при свободни места) по време на редовните изпити на новите групи. Пример давам с държавните университети, където винаги по време на изпит има колеги от по-горни курсове, които с индивидуален протокол се явяват с цел подобряване на оценка.
С напредването на курс от ниво 1 съм сигурен, че повечето хора започват да се ориентират към професиите и сертификатите, които ще желаят да предобият и си правят сметка, кой изпит ще се наложи да покрият отново.
Очаквам отговор от екипа и коментари от моите колеги, ще бъде благодарен ако проблема бъде обсъден възможно най-скоро.
Поздрави и лек ден,
Т.е. сега можем да пропуснем поправката, която ще е веднага след Java (или произволен друг изпит от Ниво 1), и да чакаме есента за "поправителната сесия"? Тя free ли ще е?
Няма да има поправка веднага след Java Basics курса, никога не сме казвали, че ще има. Поправителната сесия е планирана за края на ниво #1. Тя няма да е безплатна, както съм написала по-горе, след първия изпит по определен предмет, всеки следващ се заплаща.