Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
kukuti avatar kukuti 10 Точки

Варненски Свободен Университет след СофтУни?

Здравейте, искам да попитам ако си изкарам курсовете и т.н. във СофтУни и след това пиша ВСУ, а не паралелно, дали мога да изкарам просто изпитите във ВСУ свързани с езика и да се дообучавам по останалите предмети (от сорта на математика) за да си изкарам държавно призната диплома, която до колкото знам е от голямо значение за чужбина? И пак ли ще трябва да карам 4 години там или 3?

0
Въпроси за SoftUni
koksibg avatar koksibg 892 Точки

Мисля,че може. Но след незнам дали условията за приемане във ВСУ ще бъдат същите тогава. Все пак ще минат около 2 години докъто завършиш СофтУни ( Дано ). И е хубаво паралелно, тъй-като след това отново ще трябва да караш 3-4 год. за да вземеш Държавно призната диплома.А ако караш паралелно, като завършиш СофтУни - около1-1.5 год.Виж тук:

https://softuni.bg/university-partners

https://softuni.bg/files/Documents/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D1%82%D0%A3%D0%BD%D0%B8_%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81.pdf

 

0
kukuti avatar kukuti 10 Точки

Въпроса е дали ще се справя паралелно, щото не съм от най-запомнящите каквото и да става, а и не се знае дали ще бягам в чужбина... затова ми трябва малко по-конкретен отговор smiley Иначе смятам уж паралално, но... ще видим какво ще стане с Англия (щото там имам уж намерения да се местя).

0