Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
AlucardDracula avatar AlucardDracula 404 Точки

Коя версия инсталирате? 

Пробвайте този линк. Това е уеб инсталатора на Visual Studio 2015 Community, която е безплатна. 

0
Rumyanarusimova avatar Rumyanarusimova 20 Точки

Аз имах същия проблем,тъй като ми е стара версията на windows.Или трябва да си свалиш от Майкрософт липсващите настройки или пък може а свалиш Visual studio 2013 Express.Върши работа.Успех!

0
AlucardDracula avatar AlucardDracula 404 Точки

Windows XP поддържа Framework 4.0 затова май му ставаше само Visual Studio 2010, а за по новите версии трябва да минеш на win vista/7 и т.н ето инфо - клик.

0
Rumyanarusimova avatar Rumyanarusimova 20 Точки

Да добавя още нещо- ако успееш да си свалиш версията 2015г. задължително си направи регистрация в МАЙКРОСОФТ,  в противен слумай след 30 дни няма да работи.

1
vasilchavdarov avatar vasilchavdarov 1 Точки

Здравейте,някой може ли да ми помогне да ми каже къде бъркам.Регистрирах се в Майкрософт,обаче след това не мога влезна във Visual Studio.

Влизам във Висуал Студио и се списвам,обаче след като влезна ми отваря прозорец в който трябва да си напита името емейл от коя държава и някакви такива работи и накрая да сложа отметка.Правя свичко това обаче като дам не продължи и то не ми отчита нищо,абсолютно нищо не става.Нидо дава грешка нито ме пуска напред.

Моля някой ако може да ми помогне.

0
16/10/2016 01:20:14
vasilchavdarov avatar vasilchavdarov 1 Точки

Успях да се оправя.Ако някой има подобен проблем,трвябва да се влеза на сайта VisualStudio.com и от там да ги попълниш и след това вече те пуска и самата програма

0
Bluray93 avatar Bluray93 0 Точки

Благодаря ви,оправих се проблема беше че не се бях ъпдейтвал скоро.

0