Образование в СофтУни
Здравейте,
интересувам се от вариантите за обучение в СофтУни. Съществува ли страница в сайта, която да ги представи структурирани, защото в "Обучения" откривам различни курсове, но не мога да проследя връзката между тях?
Здравейте,
интересувам се от вариантите за обучение в СофтУни. Съществува ли страница в сайта, която да ги представи структурирани, защото в "Обучения" откривам различни курсове, но не мога да проследя връзката между тях?
Здравей!
Погледни тази страница: https://softuni.bg/trainings/courses. Тук има схема с вариантите за обучение в СофУни.
Поздрави и успех!
Здравей,
Според мен страницата, която търсиш е "Учебен план" в подменюто на "СОФТУНИ" от главната навигация :)
Здравей.
В момента съм в JS Core модула и помежду другото погледнах, че има курс по PHP Web Development който започва утре (20.10).
След като реших да проверя дали този курс ще е част от PHP Developer професията, забелязах следното:
На този линк PHP професията включва курсовете PHP Web Development и PHP Basics,
а на този линк PHP професията включва само PHP Basics.
Въпросът ми е следният, кой план е верен и кой не ?
Благодаря предварително :)
Разликата между двете страници се изразява в това, че едната показва целия план, а другата е просто списък на курсовете, които имаме. Естествено, че планът е правилен.
Мерси!