Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
ivan_nenkov avatar ivan_nenkov SoftUni Team 27 Точки

Организационна информация за SoftUni Digital

Здравейте колеги,

Включвам се с малко организационна информация, която обобщихме в началото на първото занятие  вчера:

  • Занятията се провеждат всяка сряда и петък от 19:00 до 22:00ч. в зала Code Ground. Това е валидно за всички курсове от програмата.
  • Имате достъп до видеата и материалите от занятията в страницата на курса, като те ще бъдат качвани в рамките на един работен ден: https://digital.softuni.bg/trainings/1456/marketingfundamentals. От тази страница, ще можете да качвате и вашите домашни работи, след всяко занятие, ако има такива.
  • За присъствените курсисти: трябва да въведете номера на чиповете си в своя потребителски профил в digital.softuni.bg, след което да се чекирате при посещение на всяко занятие. Това се прави на рецепцията, след кафето на втория етаж. Както коментирахме, присъствията и предадените домашни ще имат отношение към крайното ви класиране за останалата част от програмата.
  • Записването за приемния изпит е вече активно. Трябва да сте получили имейл с информация, както и системно съобщение в страницата на курса (напомням, че трябва да сте се логнали в потребителския си профил).
  • Изпитът ще се проведе в рамките на 12 и 13-ти ноември, като ще е изцяло онлайн т.е. той може да бъде направен от всеки на избрано от вас място и в избрано от вас време, в рамките на тези 2 дни. Допълнително ще получите повече информация преди изпита.
  • Ако успеете да преминете успешно през приемния изпит, ще имате възможност да се запишете за останалата част от програмата (останалите 6 курса).
  • Изпитите от останалите 6 курса, ще са под формата на курсови проекти, като оценката от тях не е определяща за продължаването на обучението ви в останалите курсове.
  • Всеки от вас, който получи оценка от Мн.добър 5.00 или по-висока, получава сертификат от СофтУни. Курсистите, които успеят да съберат всички 7 сертификата от 7-те модули, получават и цялостна диплома за дигитален маркетинг специалист.
  • Всички, които успеят да се справят на достатъчно добро ниво, ще могат да разчитат на кариерно съдействие от страна на СофтУни.

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни ги задавате. Ако те касаят организационната и административна част, препоръчвам да се обръщате към съпорта на СофтУни:

Mob: + 359 892 241 199

Email: digital@softuni.bg

Ако въпросите ви са по учебното съдържание или заданията, които имате, можем да ги дискутираме тук във форума.

Желаем ви успех!

Тагове:
2
SoftUni Digital 20/10/2016 12:10:52
DimanaDyakova avatar DimanaDyakova 0 Точки

Безкрайни благодарности за темата и информацията :) Хубав ден! 

1
JennyB avatar JennyB 0 Точки

Въпрос: колко време ще трае изпитът? (останалото е ясно, благодаря!)

0
ivan_nenkov avatar ivan_nenkov SoftUni Team 27 Точки

Здравейте,

Все още уточняваме броя и формата на въпросите от изпита, но той ще е в рамките между 20 и 40 минути.

 

0
JennyB avatar JennyB 0 Точки

Благодаря за отговора. Точно това ми трябваше - приблизително време (за да си организирам тези дни). Слагам го значи до час-час и половина :)

0