[Homework] Fast Track PHP/MySQL
Отварям тема за домашните за курса. Ще слагам линкове към темите за обсъждане на различните домашни.
Понеже съм онлайн и току-що гледах първата лекция (доста приятно поднесена от лектора) може ли някой от присъствалите да уточни трябва ли да се праща някакъв файл за първата лекция (Въведение в XAMPP – PHP MySQL уеб програмиране)?
В профила ми излиза поле за изпращане на файл, но след преглед на задачите не виждам нищо за изпращане.
Не знам дали съм го разбрал правилно, но доколкото прочетох условието се иска даден масив от елементи да се сортира в зависимост от ключа на отделните низове. С други думи: ако сме дефинирали даден масив по този начин:
Трябва да изведем елементите спрямо индекса на всеки един от тях. Тоест: Reaper, Beeper, Deeper, Keeper, Jeeper
Това става посредством функцията ksort() и след това обхождаш масива с for() или foreach().
Пак казвам. Не съм сигурен, че това е идеята на заданието, но поне аз до това заключение стигнах.
И за мен е доста неясно условието, но мисля че е идентично с това на 4-та задача. Постнал съм решение няколко поста преди този :)