Let's have some fun - споделете вашите Unity 3D игри и проекти от курса
Здравейте, по традиция има винаги подобни теми, в които хората да могат да си демонстрират проектите, така че нека да използваме тази тема, и всеки който желае да демонстрира играта си пред публиката...
Аз лично не се записах за отборен проект, тъй като поради стечение на обстоятелствата прецених, че няма да имам достатъчно време за този курс като цяло, но пък продължих да си работя по играта, която бях започнал малко преди началото на курса и в последствие в момента има сравнително добър облик, така че бих искал да я покажа... Естествено като всяко ново начало и тук има още доста какво да се желае, да се работи, подобрява и полира, но и това ще стане полека-лека с времето. По проекта сме работили само аз и още един дизайнер, който се нае да нарисува графиката и така се получи този класически ендлес рънър, който решихме да наречем "Tropcho" :
Играта е абсолютно безплатна и е качена в Google Store (можете да я откриете директно и по ключова дума "Tropcho"), където можете да прочетете повече инфо и подробности, ако ви интересува: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kocheteam.tropcho
Приятна игра !!! :)
Ако играта ви допада, можете да дадете своя вот или да оставите своя коментар в Google Store-а ;)
Сега вие сте на ход да споделите вашите творения, сигурен съм че и този път ще има много впечатляващи изпълнения, както беше и в предишните издания на Unity3D курсовете :)