Loading...
trandreev avatar trandreev 0 Точки

Много неразбираем сайт! Липсва всякаква информация за записания от мен курс!

Здравейте,

уж съм записан за Programming Basics - България - януари 2017  и имам известие за активно плащане на приемен изпит ,а в самия ми профил :

Моите предстоящи изпити

• Няма предстоящи изпити

Моите домашни

• Няма домашни.

Немога да намеря видеата от събота за Пловдив . Всички други градове се виждат но Пловдив не.

Моля за обяснение записан ли съм на курса или не? Откъде да намеря видео лекциите за Пловдив? Къде да видя зададените домашни?

Тагове:
ivaelina avatar ivaelina 16 Точки

Колега, явно видеото още не е качено за Пловдив (като гледам не са всички други...и други градове още не са си качили видеата) или са имали някакъв проблем с него. Относно домашните в Упражене - Условия ти се намират.

2
16/01/2017 15:20:18
NikolayLiubomirov avatar NikolayLiubomirov 82 Точки

Според мен сайтът си е направен много разбираемо и добре. За да си сигурен, че са те приели на курса, си провери e-maila, трябва да си получил съобщение от СофтУни, че кандидатурата ти е приета. Иначе всички домашни се намират в Judge системата, където трябва да се log-неш с регистрацията от сайта на СофтУни - https://judge.softuni.bg/, като условията на задачите ще намериш на линка, който си посочил - Programming Basics - България - януари 2017 , под име "Упражнение - Условия"

3
16/01/2017 15:55:53
b.yordanov avatar b.yordanov 146 Точки

Хубаво давате минусчета на човека но ако си е платил за изпит т.е. това е нормално?

Моите предстоящи изпити

• Няма предстоящи изпити
0
bedamusa avatar bedamusa 8 Точки

Нищо неразбираемо няма, ако си онлайн домашните не са задължителни, а относно изпита тъй като не си се записал за такъв няма как да има информация за него.

0
uilan avatar uilan 19 Точки

Найстина е странно, при мен излиза и нямам никакъв проблем. Аз все още си чакам видеото от Плевен.

0
16/01/2017 17:22:56
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.