Loading...
sevdalin avatar sevdalin 38 Точки

Задача ZeroSubset of 5 Numbers

Здравейте,

бих искал да ви помоля да прегледаде как съм решил следната задача и да ми кажете дали е поне горе-долу умно решението.

Все си  мисля, че може да се напише с 4-5 вложени for цикъла, но не успях да измисля как да стане и започнах да си мисля, че може би е нужна рекурсия, която все още не разбирам и измислих следният вариант.

Задача: We are given 5 integer numbers. Write a program that finds all subsets of these numbers whose sum is 0. Assume that repeating the same subset several times is not a problem.

Решение: Github

Благодаря ви. :)

Тагове:
0
Module: C# Advanced 04/02/2017 14:28:10
fbinnzhivko avatar fbinnzhivko 1586 Точки

Колега за коя задача питаш?
Даи точен линк и някои ще ти помогне.

0
sevdalin avatar sevdalin 38 Точки

Е колега, нали съм сложил условието на задачата. Както и линк към кода ми за решение.

Какво липсва не разбирам?

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.