Named Operations problem. Judge Assignment - 1
Здравейте.
Вече трети ден немога да си оправя баркоча които забърках, ако има възможност някои по-напреднал и добър да одари едно рамо ще съм благодарен.
Проблема ми е в Output-a един път функцийте ми връщат правилен отговор друг път връщат числа от сорта на 10050433 199403043 -1023929, немога да намеря
никъде информация за такъв вид проблем.
не ги запазвам в масив като ги върна от функцията директно ги подавам на конзолата проблема е че при един и същ вход към кознолата чат пат ми дава правилния изход от всички извикани функции а в друго време ми дава някакви стойности които незнам от къде ги взима.
Когато излизат такива стойности най-вероятната причина е че взимаш данни от памет която не е инициализирана. Ако не запазваш данните в масив, то според бръснача на Окъм масива от който ги взимаш няма инициализирани числа.
До колкото разбрах масивите се подават автоматично като референция но пък и пробвах с поинтер същатата работа сега забелязах че като ми дава грешни отговори ми ги дава през фукнция тоест както е на 1вия тест от задачата с шест функции ми дава 1/3/5 вярни отговори 2/4/6 ми ги дава в отрицателните стойности на ИНТ предполагам според числата -2013265905 ,-2013265918