Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
ZloboMiR avatar ZloboMiR 50 Точки

Наръчник за работа с форума

Идеята на темата е да събере и обобщи забелязаните и докладвани досега проблеми, така че с прочитането на десетина реда човек да избегне главоболията, с които вече сме се сблъскали, да сравни дали само той среща дадения проблем или не. Това вероятно ще се превърне в доста точно копие на "ту ду" списъка, който имат разработчиците. За по-голяма ефективност предлагам първият пост (този) да се редактира непрекъснато при докладване на нещо ново. Така списъкът ще е кратък и актуален. Откривам сезона:

I. Проблеми:

1. През Хром, Файърфокс и Опера не могат да се качват картинки, поне не през бутона. Подозирам, че е свързано с неопитомени контейнери (<div>).

2. През IE не се изписват някои символи на кирилица. При мен това са поне "ч", "(", ")". Тест на Уин 7 64 бит, IE 11, БДС и фонетична традиционна подредба. Никога не са инсталирани допълнителни кирилизиращи програми.

II. Предложения:

1. Търсачка за форума (доколкото разбрах се работи по нея).

2. Да се подредят и преместят някои постове, например във Въпроси за СофтУни има теми, които са за тук (Предложения и проблеми).


3. Предложения и проблеми да се преименува на Форум - Идеи и проблеми. Звучи ми по-ясно и разбираемо. 

4. 12Март2014 13:00 - Разместване на разделите:

Важни теми (с препратки към най-важните от всеки раздел)
C# Basics (Ученето е хм, целта на занятието)
Въпроси за СофтУни
Събития
Предложения и проблеми 
Общи приказки (след съществените неща)

5. 12Март2014 13:26 

5.1. Модул за лични съобщения. До въвеждането му би било добре да си попълним поне някаква контактна информация в профилите, защото вече имам случаи да искам да напиша нещо, без да спамя в темата на форума.

5.2. Добавяне на 2-3 празни полета за контакти, например аз ползвам и QIP (ICQ) - по-лек и удобен от Скайп.dentia avatar dentia 362 Точки
Същата тема. Можеш да скриеш тази и да повториш идеите/оплакванията си там.
0
ZloboMiR avatar ZloboMiR 50 Точки
Същата, но нараства на дължина с повторения. Тя ме вдъхнови за тази. Възможно е например авторът на онази да постави такъв списък в първия си пост, но не мога да му се натрапвам, а може и да няма време да се занимава с ъпдейти.
0