Наръчник за работа с форума
Идеята на темата е да събере и обобщи забелязаните и докладвани досега проблеми, така че с прочитането на десетина реда човек да избегне главоболията, с които вече сме се сблъскали, да сравни дали само той среща дадения проблем или не. Това вероятно ще се превърне в доста точно копие на "ту ду" списъка, който имат разработчиците. За по-голяма ефективност предлагам първият пост (този) да се редактира непрекъснато при докладване на нещо ново. Така списъкът ще е кратък и актуален. Откривам сезона:
I. Проблеми:
1. През Хром, Файърфокс и Опера не могат да се качват картинки, поне не през бутона. Подозирам, че е свързано с неопитомени контейнери (<div>).
2. През IE не се изписват някои символи на кирилица. При мен това са поне "ч", "(", ")". Тест на Уин 7 64 бит, IE 11, БДС и фонетична традиционна подредба. Никога не са инсталирани допълнителни кирилизиращи програми.
II. Предложения:
1. Търсачка за форума (доколкото разбрах се работи по нея).
2. Да се подредят и преместят някои постове, например във Въпроси за СофтУни има теми, които са за тук (Предложения и проблеми).
3. Предложения и проблеми да се преименува на Форум - Идеи и проблеми. Звучи ми по-ясно и разбираемо.
4. 12Март2014 13:00 - Разместване на разделите:
Важни теми (с препратки към най-важните от всеки раздел)
C# Basics (Ученето е хм, целта на занятието)
Въпроси за СофтУни
Събития
Предложения и проблеми
Общи приказки (след съществените неща)
5. 12Март2014 13:26
5.1. Модул за лични съобщения. До въвеждането му би било добре да си попълним поне някаква контактна информация в профилите, защото вече имам случаи да искам да напиша нещо, без да спамя в темата на форума.
5.2. Добавяне на 2-3 празни полета за контакти, например аз ползвам и QIP (ICQ) - по-лек и удобен от Скайп.